Η κουτοπονηριά του Μάριου Κανικλίδη


ΤΟΥ ΘΕΜΗ ΠΟΛΥΒΙΟΥ*  

Η κουτοπονηριά του Μάριου Κανικλίδη σε όλη της τη μεγαλοπρέπεια.  Έμεινε να δώσει την «απάντησή» του (σκόπιμα η λέξη σε εισαγωγικά) την παραμονή των εκλογών πιστεύοντας ότι δεν θα πάρει απάντηση και ότι με αυτό θα με πλήξει.  Και όχι μόνο αυτό, αλλά λέγει και ψέματα.

Ψεύδεται ο Μάριος Κανικλίδης, γιατί ακόμη μέχρι και σήμερα συνεχίζει να διαδίδει όχι ότι δεν δικαιούμαι να είμαι στο Κ.Δ.Σ. (το θέμα το ξεκαθαρίζω στο άρθρο μου στο οποίο δήθεν απαντά), αλλά ότι είναι χαμένη η ψήφος προς εμένα, γιατί δεν δικαιούμαι να επανεκλεγώ στην ΟΕΛΜΕΚ.  Άλλο το Κ.Δ.Σ. και άλλο το επανεκλογή στην ΟΕΛΜΕΚ.

Αν δεν το κατάλαβε να του το εξηγήσω κατ’ ιδίαν. Όμως, γιατί συνεχίζει να παρασιωπά το γεγονός ότι ούτε ο ίδιος έχει δικαίωμα να εκλεγεί στο Κ.Δ.Σ. και παραπλανεί τους συναδέλφους;

Ψεύδεται ακόμη, όταν ισχυρίζεται ότι δεν τον πήρα τηλέφωνο.  Τον πήρα και του εξήγησα ότι λανθασμένα διαδίδει αυτά που διαδίδει και να σταματήσει. Όταν συνέχισε όμως να ψευδολογεί, μετά από παρότρυνση πολλών φίλων, αναγκάστηκα να του απαντήσω και γραπτώς.

Δεν συνηθίζω να εκτίθεμαι Μάριε Κανικλίδη. Στο σχολείο σου ενημέρωσα τους συναδέλφους και εκείνος που έμεινε εκτεθειμένος και συνεχίζει να παραμένει είσαι εσύ.

Βελτίωσε τα ελληνικά σου, γιατί δεν καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις στην πρώτη παράγραφο του κειμένου σου, με τα ψιθυριστά (πες και συλλαβιστά όπως λέει και το σχετικό άσμα).

Επίσης δεν καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις με την τελευταία παράγραφο.  «Γιάννης κερνά, Γιάννης πίνει» που λέει και η γνωστή ρήση, δηλαδή μόνος σου τα λες, μόνος σου τα καταλαβαίνεις.

Να ντρέπεσαι για τον εαυτό σου και όχι για μένα ή για οποιοδήποτε άλλο, Μάριε Κανικλίδη.  Δεν έκανα τίποτε που να ντρέπομαι.  Άλλοι θα πρέπει να ντρέπονται.  Εγώ θα συνεχίσω να ενεργώ με διαφάνεια, να απαντώ στα ψεύδη και στους ψιθύρους κάποιων σαν εσένα και παράλληλα να συνεχίσω την πορεία μου για το καλό του κλάδου και της ΟΕΛΜΕΚ.

Αυτή προς γνώση και συμμόρφωση.

*Πρόεδρος της ΟΕΛΜΕΚ  




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










183