Η Κύπρος ελκυστικός εκπαιδευτικός προορισμός για ξένους σπουδαστές της αγγλικής γλώσσας


Το φροντιστήριο Αγγλικών English Study Centre και η Κρίνη Ασκάνη παρουσιάζουν ένα εναλλακτικό και πρωτοποριακό πρόγραμμα εκμάθησης της αγγλικής γλώσσας για άτομα από ξένες χώρες, που θέλουν να συνδυάσουν τη μάθηση με τις διακοπές. Στα πλαίσια του προγράμματος Language Conquests – EFL  το φροντιστήριο English Study Centre προωθεί, μέσα από την εκμάθηση της αγγλικής γλώσσας, την Κύπρο ως εκπαιδευτικό κέντρο και ελκυστικό προορισμό για νέους σπουδαστές.

«Ο Αγροτουρισμός σε συνδυασμό με το πρόγραμμα εκμάθησης της αγγλικής γλώσσας προσφέρει στους συμμετέχοντες από διάφορες χώρες την ευκαιρία να γνωρίσουν τον κυπριακό πολιτισμό, τα έθιμα και τις παραδόσεις μας, να απολαύσουν τις χαρές του νησιού, τον ήλιο και τη θάλασσα, και παράλληλα να βελτιώσουν τα αγγλικά τους», αναφέρει χαρακτηριστικά η Κρίνη Ασκάνη, διευθύντρια του φροντιστηρίου.

Τι είναι το Language ConquestsEFL 

Το Language conquests – EFL  αποτελείται από προγράμματα ενηλίκων που δίνουν την ευκαιρία σε άτομα από ξένες χώρες να επισκεφτούν την Κύπρο και να συνδυάσουν τη μάθηση με την ξεκούραση.

Γιατί το Language Conquests – EFL 

Υπάρχουν διάφοροι λόγοι για να επιλέξει κάποιος να συμμετέχει στο Language Conquests – EFL. Κάποιοι για επαγγελματικούς σκοπούς, είτε για περαιτέρω σπουδές, άλλοι για να ικανοποιήσουν τα προσωπικά τους ενδιαφέροντα, είτε ακόμα και για καθαρά απολαυστικές διακοπές μαθαίνοντας την Αγγλική γλώσσα.

Προγράμματα

Η σχολή προσφέρει διάφορα εντατικά προγράμματα, ειδικά σχεδιασμένα για συγκεκριμένους σκοπούς, και επιπλέον εκμάθηση της αγγλικής γλώσσας για ενήλικες, οι οποίοι θέλουν να κερδίσουν όσο το δυνατόν περισσότερα από την αγγλική γλώσσα. Οι σπουδαστές παρακολουθούν τα μαθήματα Δευτέρα με Παρασκευή από τις 9:00 το πρωί μέχρι τις 12:00 το μεσημέρι και έχουν ελεύθερα τα απογεύματά τους να απολαύσουν τις διακοπές τους. Στα τμήματα διατηρείται  μικρός αριθμός ατόμων, μέχρι 6 άτομα, ενώ παρέχουμε καθημερινή διακίνηση από και προς τη σχολή. Το προσωπικό διαθέτει πολλά χρόνια εμπειρίας και είναι υψηλά εκπαιδευμένο και καταρτισμένο. Στο τέλος κάθε προγράμματος δίνεται στους σπουδαστές πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Αγροτουρισμός

Ο Αγροτουρισμός σε συνδυασμό με το πρόγραμμα εκμάθησης της αγγλικής γλώσσας προσφέρει στους συμμετέχοντες από διάφορες χώρες την ευκαιρία να γνωρίσουν τον κυπριακό πολιτισμό, τα έθιμα και τις παραδόσεις μας, να απολαύσουν τις χαρές του νησιού, τον ήλιο και τη θάλασσα, και παράλληλα να βελτιώσουν τα αγγλικά τους.

Η σχολή συνδυάζει διδασκαλία υψηλής ποιότητας μαζί με την απολαυστική εμπειρία της περιήγησης σε  αξιοθέατα που έχουν και εκπαιδευτικό χαρακτήρα. Έτσι, δέσμευση του English Study Centre είναι η προώθηση του Αγροτουρισμού σε συνεργασία με τον Κυπριακό Οργανισμό Τουρισμού (ΚΟΤ).

Το 15ωρο πρόγραμμα εκμάθησης της αγγλικής γλώσσας που προσφέρεται στα πλαίσια του αγροτουρισμού, προσφέρεται τρεις φορές το χρόνο και οι σπουδαστές διαμένουν σε ένα παραδοσιακό πετρόκτιστο σπίτι, πέντε λεπτά μακριά από τη σχολή. Τα πρωινά αφιερώνονται στη διδασκαλία, ενώ τα απογεύματα διοργανώνονται διάφορες εκδρομές από τη σχολή στην επαρχία Λεμεσού και τα σαββατοκυρίακα είναι ελεύθερα για τους σπουδαστές για να αξιοποιήσουν το χρόνο τους όπως οι ίδιοι επιθυμούν. Μερικά από τα μέρη που οι σπουδαστές έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν είναι:

Πάνω Λεύκαρα: Ένα χωριό στην κορυφή του βουνού που φημίζεται για τα χειροποίητα κεντήματα και ασημικά.

Πλατανίσκια:  Ένα χωριό στο οποίο μπορείς να μάθεις για την παραδοσιακή κεραμική και λαϊκή τέχνη αποκτώντας κάποια πρακτική εμπειρία δουλεύοντας με τοπικά υλικά.

Πλάτρες: Γνωστό ως το χωριό των βασιλέων, των ποιητών και των συγγραφέων. Επίσκεψη στο ξενοδοχείο που επισκέφθηκε κάποτε η Άγκαθα Κρίστη.

Παρεκκλησιά: Επίσκεψη σε τοπικό οινοποιείο με τοπικές, ευρωπαϊκές και διεθνείς διακρίσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα:

http://www.languageconquests.com/

 




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










165