Η νέα Γραμματεία της Παγκύπριας Συντονιστικής Επιτροπής Συνδέσμων Γονέων Τεχνικής


Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016 στην Τεχνική Σχολή Λάρνακας, η Γενική Συνέλευση της Παγκύπριας Συντονιστικής Επιτροπής Συνδέσμων Γονέων και Κηδεμόνων Τεχνικής Εκπαίδευσης. Στη συνεδρία παρέστησαν ο Διευθυντής Τεχνικής Εκπαίδευσης κ. Ηλίας Μαρκάτζιης, ο πρόεδρος της Παγκύπριας Ομοσπονδίας Συνδέσμων Γονέων Μέσης Γενικής και Μέσης Τεχνικής Εκπαίδευσης  κ. Πέτρος Κουλέρμος, Επρόσωπος της ΟΛΤΕΚ, καθώς επίσης και οι πρόεδροι και εκπρόσωποι των Συνδέσμων Γονέων των Τεχνικών Σχολών.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, ανέλαβε τη συνέχιση του έργου που επιτέλεσε το απερχόμενο συμβούλιο, έχοντας ως κύριες προτεραιότητες: α) την ποιοτική αναβάθμιση των Τεχνικών Σχολών και τη βελτίωση των νέων προγραμμάτων της Τεχνικής Εκπαίδευσης, β) την πλήρη κατάργηση των μαθητικών κομίστρων και γ) την ενίσχυση των απογευματινών μαθημάτων που προσφέρουν οι Τεχνικές Σχολές.

Τη νέα γραμματεία της Συντονιστικής Επιτροπής απαρτίζουν οι  κ.κ. Πρόδρομος Ττοππουζής (Πρόεδρος), Κώστας Ελευθερίου (Αντιπρόεδρος), Χάρις Θρασυβούλου (Γραμματέας), Στάλω Παναγή (Β. Γραμματέας), Κυριάκος Πελή (Ταμίας) και Γιώργος Νικολάου (Β. Ταμίας). Στη συνέλευση τιμήθηκαν τα απερχόμενα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και προτάθηκαν ως επίτιμα μέλη.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










999