Η ΟΛΤΕΚ στηρίζει τους άπορους μαθητές των Τεχνικών Σχολών


Η Οργάνωση Λειτουργών Τεχνικής Εκπαίδευσης (ΟΛΤΕΚ) μέσα στα πλαίσια της  βοήθειας και αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους μας που πλήγηκαν και εξακολουθούν να πλήττονται από την μακράν οικονομική κρίση που μαστίζει τον τόπο μας και ενόψει της γιορτής του Πάσχα η Οργάνωσή μας διαμοίρασε σε όλες τις Τεχνικές Σχολές καθώς και στο Λύκειο & Τεχνική Σχολή Πόλης Χρυσοχούς και στο Γυμνάσιο Αγρού το συνολικό ποσό των €7000 για βοήθεια προς του μαθητές των πιο πάνω σχολείων που έχουν άμεση ανάγκη. 

Το ποσόν αποτελεί προϊόν αποκοπής μεταξύ των μελών τςη ΟΛΤΕΚ και ο τρόπος διάθεσης του ποσού θα αποφασιστεί σε κάθε σχολείο από την Διεύθυνσή και σε συνεργασία με την Επιτροπή Μαθητικής Μέριμνάς του Καθηγητικού Συλλόγου.

Η πιο πάνω βοήθεια είναι επιπρόσθετη από την καθημερινή στήριξη τόσο ηθική όσο και υλική που προσφέρουν τα μέλη της Οργάνωσής είτε ατομικά είτε μέσω των καθηγητικών συλλόγων προς τους μαθητές που την έχουν ανάγκη.

Η ΟΛΤΕΚ ευχαριστεί τα μέλη της για την πρόθυμη ανταπόκρισή τους στο κάλεσμα για βοήθεια και ευελπιστεί ότι με την ίδια προθυμία θα το πράξουν και στο μέλλον.

Στη φωτογραφία, ο Πρόεδρος της ΟΛΤΕΚ, Στέφανος Σάββα παραδίδει την ανάλογη επιταγή στο Διευθυντή της Α΄ Τεχνικής Σχολής Λευκωσίας, Ευαγόρα Αριστοτέλους




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










230