Η Παγκύπρια Συνομοσπονδία Γονέων Δημοτικής τίμησε μέχρι σήμερα τους προέδρους της


Η Παγκύπρια Συνομοσπονδία Ομοσπονδιών Συνδέσμων Γονέων Δημοτικής Εκπαίδευσης, κλείνει φέτος 45 χρόνια ζωής.  Με την ευκαιρία αυτή, πραγματοποίησε χθες Τρίτη 25 Ιουνίου 2013 λιτή εκδήλωση τιμής, όλων των προέδρων που διετέλεσαν στην Οργάνωση ως ένδειξη εκτίμησης για την ανιδιοτελή προσφορά τους στα δρώμενα των Οργανωμένων Γονέων της Δημοτικής Εκπαίδευσης.

 Παράλληλα έγινε παρουσίαση του νέου γραφείου της Συνομοσπονδίας που στεγάζεται σε χώρο στο Δημοτικό Σχολείο Ακροπόλεως, καθώς και αποκαλυπτήρια αναμνηστικής στήλης με τα ονόματα των προέδρων από το 1968 μέχρι σήμερα, από τον 1ο πρόεδρο της Παγκύπριας Συνομοσπονδίας Δρ. Πέτρο Στυλιανού.

Στην τελετή παρευρέθηκαν εκ μέρους του ΠΣΣΕ, η Γραμματέας κα Γιαννούλα Κυριακίδου και εκ μέρους της Σχολικής Εφορείας η κα Χρυστάλλα Καρόλου, οι τιμώμενοι πρώην πρόεδροι της Συνομοσπονδίας, καθώς και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Συνομοσπονδίας.

Ο πρόεδρος της Συνομοσπονδίας κ. Χρύσανθος Πιερή αφού ευχαρίστησε θερμά τους τιμωμένους ανάφερε μεταξύ άλλων  στον χαιρετισμό του πως, ως συνεχιστές του έργου που προσέφεραν ανιδιοτελώς οι διατελέσαντες πρόεδροι, ο γονικός εθελοντισμός θα πρέπει να αναγνωριστεί έμπρακτα  και από την Πολιτεία, ιδιαίτερα από το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού και όχι μόνο λεκτικά, ούτως ώστε να καταφέρουμε όλοι μαζί να διέλθουμε των δυσκολιών που καθημερινά αντιμετωπίζουμε ως μέλη της Κυπριακής Κοινωνίας και ειδικότερα στην πρωτοβάθμια δημόσια εκπαίδευση.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










201