Η Σκυτάλη των Κοινοπολιτειακών Αγώνων στο Λύκειο «Αποστόλου Μάρκου» στον Αρχάγγελο


Η Σκυτάλη των Κοινοπολιτειακών Αγώνων κάλυψε εκατοντάδες χιλιόμετρα στο νησί μας, επισκεπτομένη σχολεία, αρχαιολογικά μνημεία και σημεία φυσικής ομορφιάς της Κύπρου.

Μετά τη Λεμεσό και την Πάφο την Τρίτη (26/09), η Queen’s Baton Relay επισκέφτηκε την Τετάρτη (27/09) το Λύκειο «Αποστόλου Μάρκου» στον Αρχάγγελο. Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τους Κοινοπολιτειακούς Αγώνες και να αγγίξουν την Σκυτάλη.

Οι «Koomurri», το γκρουπ αυτόχθονων της Αυστραλίας διασκέδασαν τα παιδιά με παραδοσιακά τραγούδια. Παρόντες στην  εκδήλωση ήταν οι αθλητές της γυμναστικής Ηρόδοτος Γιωργαλλάς και Χρυσταλλένη Τρικωμίτη, ενώ παρευρέθηκαν επίσης ο Διευθυντής Μέσης Εκπαίδευσης Δρ Κυπριανός Λούης, οι επιθεωρήτριες φυσικής αγωγής κ. Κάλλη Χατζηιωσήφ και Ελευθερία Χατζηστεφάνου. Τους επισκέπτες υποδέχτηκε ο διευθυντής του Λυκείου κ. Ανδρέας Λοΐζου.

Στην σκυτάλη της Βασίλισσας περιλαμβάνεται μήνυμα από την Ελισάβετ Β΄ προς όλα τα έθνη της Κοινοπολιτείας με κάλεσμα να προσέλθουν φιλικά στους επερχόμενους Κοινοπολιτειακούς Αγώνες. Το ενσωματωμένο στην Σκυτάλη μήνυμα της Βασίλισσας θα διαβαστεί στην τελετή έναρξης των Κοινοπολιτειακών Αγώνων 2018 στις 4 Απριλίου 2018 στο στάδιο Carrara του Gold Coast στην Αυστραλία.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










408