Η Θέλμα Μαυρομιχάλη κέρδισε την πρώτη υποτροφία της ΕΝΙ για μεταπτυχιακό


 H Θέλμα Μαυρομιχάλη, έχει επιλεγεί για την πρώτη υποτροφία της ιταλικής πετρελαϊκής εταιρίας ΕΝΙ για το μεταπτυχιακό πρόγραμμα MASTER IN ENERGY AND ENVIRONMENT MANAGEMENT AND ECONOMICS. Είναι απόφοιτος του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών και Μηχανικών Περιβάλλοντος 2010 του Πανεπιστημίου Κύπρου και του University of Manchester το 2011, όπου απέκτησε το μεταπτυχιακό δίπλωμα ‘Μaster in Construction Project Management’.

Οι εν λόγω υποτροφίες - δύο στο σύνολο - παραχωρήθηκαν στους Κύπριους φοιτητές μετά και από παρότρυνση του Υπουργού Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού κ. Γιώργου Λακκοτρύπη προς την ΕΝΙ, και αφορούν το ακαδημαϊκό έτος 2013-14. Το πρόγραμμα προσφέρεται στο πανεπιστήμιο της ΕΝΙ Scuola Enrico Mattei στην Ιταλία.

Η επιλογή έγινε μέσα από μια ανταγωνιστική διαδικασία αξιολόγησης των ακαδημαϊκών επιδόσεων των υποψηφίων ενώ στο τελικό της στάδιο πραγματοποιήθηκαν συνεντεύξεις των υποψηφίων από διευθυντικά στελέχη της ΕΝΙ. Αξίζει να αναφερθεί ότι η εταιρεία ΕΝΙ εμπλέκεται άμεσα και δυναμικά στα προγράμματα αξιοποίησης των κοιτασμάτων φυσικού αερίου της Κυπριακής Δημοκρατίας. Η σημασία της αναγνώρισης φοιτητών Πανεπιστημίων του τόπου μας είναι ακόμα μεγαλύτερη όταν προέρχεται από κολοσσούς του διεθνούς τομέα της Ενέργειας σαν την εταιρεία ΕΝΙ.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










240