Η «Δημοσιογραφία» του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου στο Φιλελεύθερο


Το περιοδικό ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ, η ελληνική έκδοση του Columbia Journalism Review είναι το αποτέλεσμα της συμφωνίας συνεργασίας του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών «Επικοινωνία & Δημοσιογραφία» του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου με το  Graduate School of Journalism του Columbia University, την «Πανεπιστημιακή Σχολή των Πούλιτζερ» και υπεύθυνη για την απονομή των ομώνυμων βραβείων.
Οι αναγνώστες της εφημερίδας Φιλελεύθερος, θα έχουν την ευκαιρία να διαβάζουν τα κείμενα που δημοσιεύονται στο επιστημονικό Περιοδικό, το οποίο φιλοξενεί τις απόψεις και τις έρευνες κορυφαίων προσωπικοτήτων από τους χώρους της Ενημέρωσης, των Γραμμάτων και των Τεχνών.
Η επίσημη επισφράγιση αυτής της συνεργασίας, θα γίνει κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στο Πολιτιστικό Κέντρο της Τράπεζας Κύπρου στη Φανερωμένη, το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013, στις 12:00 το μεσημέρι.
Την εκδήλωση θα χαιρετίσουν ο Διευθυντής του Διπλωματικού Γραφείου του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο Πρόεδρος του ΑΠΚΥ Κώστας Χρίστου, ο επικεφαλής της αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Κύπρο Γιώργος Μαρκοπουλιώτης και ο Διευθυντής Στρατηγικής Ανάπτυξης του Φιλελεύθερου Πέτρος Πέτρου.
Ομιλίες σχετικές με τη θεματολογία του περιοδικού θα κάνουν ο Αχιλλέας Αιμιλιανίδης, Πρόεδρος του Τμήματος Νομικής του Παν/μίου Λευκωσίας, ο Κώστας Βενιζέλος, Δημοσιογράφος και ο Χαρίδημος Τσούκας, Καθηγητής Στρατηγικής Διοίκησης του Παν/μίου Κύπρου.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










174