Imagine Cup 2013: Στις 29 Μαρτίου, στο ΤΕΠΑΚ ο τελικός της Κύπρου


Το ερευνητικό εργαστήριο GET Lab και το τμήμα Πολυμέσων και Γραφικών Τεχνών του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου, φιλοξενούν φέτος, τον τοπικό τελικό του διαγωνισμού Imagine Cup 2013.

Το Imagine Cup, που διοργανώνεται από τη Microsoft, είναι παγκόσμιος διαγωνισμός τεχνολογίας για τη δημιουργία εφαρμογών και απευθύνεται σε φοιτητές με καινοτόμες ιδέες. Οι επί μέρους κατηγορίες του φετινού διαγωνισμού είναι: Games, Innovation και World Citizenship. O τελικός της Κύπρου θα διεξαχθεί στις 29 Μαρτίου 2013, στο Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου.

To τμήμα Πολυμέσων και Γραφικών Τεχνών, ΤΕΠΑΚ, αναγνωρίζοντας τις δυνατότητες αξιοποίησης και εκμετάλλευσης πρωτοποριακών παιχνιδιών ηλεκτρονικών υπολογιστών, προσφέρει σε συνεργασία με το Τμήμα Πληροφορικής, ΠανΚυπ, μεταπτυχιακό (MSc) στο «Σχεδιασμό και Ανάπτυξη Ηλεκτρονικών Παιχνιδιών και Διαδραστικών Τεχνολογιών». Αιτήσεις για το μεταπτυχιακό πρόγραμμα γίνονται δεκτές μέχρι τις 8 Μαρτίου, 2013.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να απευθύνεστε στην επιστημονική υπεύθυνη του ερευνητικού εργαστηρίου GET Lab και συντονίστρια του μεταπτυχιακού προγράμματος, Δρ. Δέσποινα Μιχαήλ, στο despina.michael@cut.ac.cy.

 




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










206