Ημέρα Καριέρας στο KES College για τη Σχολή Επισιτιστικών Σπουδών


Την Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017, πραγματοποιήθηκε στη βιβλιοθήκη του KES College ο καθιερωμένος πλέον ετήσιος θεσμός της Ημέρας Καριέρας που διοργανώνει η Σχολή Επισιτιστικών Σπουδών του κολλεγίου. Η προσέλευση στελεχών ξενοδοχείων, εστιατορίων και ζαχαροπλαστείων ήταν μεγάλη και το ενδιαφέρον τους για τους νέους φοιτητές ακόμα μεγαλύτερο, γεγονός που χαροποιεί και ικανοποιεί τόσο το κολλέγιο όσο και τους ίδιους τους φοιτητές.

Η εκδήλωση διήρκησε  από τις 10:00 έως τις 14:00 και οι εταιρείες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τους φοιτητές σε ένα πιο φιλικό περιβάλλον και να γευτούν τις δημιουργίες που οι ίδιοι οι φοιτητές ετοίμασαν για αυτούς. Οι φοιτητές με τη σειρά τους παρουσίασαν τα προσόντα και τις γνώσεις τους, έχοντας έτοιμα τα βιογραφικά τους σημειώματα, και κυρίως έχοντας καλή διάθεση και όρεξη για δημιουργική εργασία. Ήταν μία μεγάλη ευκαιρία να επιδείξουν τις γνώσεις τους και την αγάπη τους για τη Γαστρονομική Τέχνη, την Αρτοποιία και τη Ζαχαροπλαστική.

Ο Υπεύθυνος των Αξιολογημένων Προγραμμάτων Επισιτιστικών Σπουδών, κ. Παναγιώτης Χατζησυμεού καθώς και οι καθηγητές είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τα στελέχη της αγοράς και να τους ενημερώσουν για τα μαθήματα που διεξάγονται στο κολλέγιο και για το επίπεδο και τις δεξιότητες των φοιτητών.

Η κάλυψη θέσεων εργασίας από φοιτητές με πολύ υψηλό επίπεδο γνώσεων είναι κύριος στόχος του KES Collegeκαι η Ημέρα Καριέρας βοηθάει άμεσα και γρήγορα προς το σκοπό αυτό. 




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










270