Ημερίδα“Next Generation Coaching 2019 - Fitness and Performance” από το KES College


Η Hμερίδα φιλοξένησε διακεκριμένους εισηγητές από την Ελλάδα και την Κύπρο και απευθυνόταν σε Πτυχιούχους Φυσικής Αγωγής, επαγγελματίες του Fitness, προσωπικούς και ομαδικούς προπονητές, ιδιοκτήτες γυμναστηρίων αλλά και γενικά σε άτομα που ενδιαφέρονται ή επιθυμούν να ενημερωθούν και να διευρύνουν τις γνώσεις τους για το Fitness. 

Στόχος της Ημερίδας αυτής ήταν η επιμόρφωση των συμμετεχόντων σε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων που αφορούν αντικείμενα του Corrective Exercise, του Personal & Semi Personal Training και του Group Fitness παρουσιάζοντας συνάμα νέες τάσεις και προγράμματα εκγύμνασης.

Οι επαγγελματίες του Fitness είχαν την ευκαιρία να επικαιροποιήσουν και αναβαθμίσουν τις γνώσεις τους σε ό,τι αφορά το παγκόσμιο Fitness και το σημαντικό είναι ότι έμειναν όλοι απόλυτα ικανοποιημένοι.

Το KES College ευελπιστεί να συνεισφέρει στην ανάπτυξη του Fitness στην Κύπρο μέσω του Νέου Προγράμματος Σπουδών που προσφέρει αλλά και μέσω των ημερίδων και σεμιναρίων που θα διοργανώνει κατά καιρούς αφού στόχος του Κολλεγίου είναι όπως το «Next Generation Coaching» καταστεί ετήσιος  θεσμός στα δρώμενα του Fitness στη Κύπρο.

Το KES College ευχαριστεί θερμά όλους τους εισηγητές για την παρουσία και τη συμβολή τους στην επιτυχία της Ημερίδας αυτής και συγκεκριμένα τις κυρίες Μένια Καζάκη και Ελπίδα Τσίντσιφα από την Ελλάδα, τον κ. Χριστόδουλο Παυλάρα, την κα. Κρίστη Λουκά, τον κ. Αντώνη Πολυβίου, τον κ. Στέλιο Αριστοδήμου, τον κ. Μιχάλη Μοσφίλη, τον κ. Μάριο Στρούθο, την κα. Θάλεια Παναγή και τον κ. Χρίστο Κωνσταντίνου από την Κύπρο.

Επίσης, ευχαριστεί πολύ τους χορηγούς της Ημερίδας, εταιρεία Impophar Trading Ltd αντιπροσώπους της Technogym, εταιρεία AM PAPAKYRIAKOU LTDιδιοκτήτες της αλυσίδας καταστημάτωνFamous Sports και το γυμναστήριο Oxygen Gym ως επίσης και τους χορηγούς επικοινωνίας KLIK FM (CYPRUS), Choice FM 104.3 και Greek Choice Cyprus.

Για περισσότερες πληροφορίες για το Πρόγραμμα Σπουδών «Προσωπικός Προπονητής και Προπονητής Ομαδικών Προγραμμάτων Fitness» στο τηλέφωνο 22875737 ή στο email: [email protected] ή στην ιστοσελίδα https://www.kescollege.ac.cy/programmata-spoudon/sxoli-epaggelmaton-ygeias/prosopikos-proponiti-kai-proponiti-programmaton-fitness-diploma.Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.
Newsletter

45