Ημερίδα στο Πανεπιστήμιο Κύπρου για τις υποτροφίες Μarie Sklodowska Curie


Ιδέες και συμβουλές τόσο για τη συγγραφή, όσο και για την υλοποίηση προτάσεων/προγραμμάτων μπορούν να εξασφαλίσουν οι ενδιαφερόμενοι ερευνητές μέσα από παρουσιάσεις των επικεφαλής των δράσεων στην Hμερίδα που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 20 Ιανουαρίου 2014, στις 10:00 - 13:00, στην αίθουσα διαλέξεων Β108, στο κτήριο Συμβουλίου- Συγκλήτου «Αναστάσιος Γ. Λεβέντης».

Η Πρυτανεία σε συνεργασία με την Υπηρεσία Έρευνας και Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου Κύπρου πραγματοποιεί την εν λόγω Hμερίδα για τις Δράσεις Marie Sklodowska Curie (MSCA) 2014 που διοργανώνεται με στόχο να δοθεί μια πολυδιάστατη πληροφόρηση για την κινητικότητα των ερευνητών και τις εξαιρετικές  προοπτικές που τους παρέχουν οι εν λόγω υποτροφίες.

Με αποστολή την προώθηση της αριστείας και της καινοτομίας στην Ευρώπη, οι υποτροφίες MarieSklodowskaCurie διατίθενται σε ερευνητές ανεξάρτητα από την ηλικία, το φύλο ή την εθνικότητά τους, προσφέροντας τη δυνατότητα κινητικότητας ώστε να εμπλουτίσουν τις εμπειρίες και τις δεξιότητές τους για τη διαμόρφωση της σταδιοδρομίας τους.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










149