Ημερίδα:Standards and Guidelines for Quality Assurance in Medical and Health Professions Educatio


Ο Φορέας Διασφάλισης και Πιστοποίησης της Ποιότητας της Ανώτερης Εκπαίδευσης, στο πλαίσιο της συνεργασίας του με την Παγκόσμια Ομοσπονδία για την Ιατρική Εκπαίδευση (World Federation for Medical Education – WFME) διοργάνωσε σήμερα, ημερίδα με τίτλο «Standards and Guidelines for Quality Assurance in Medical and Health Professions Education». 

Κύριος ομιλητής κατά την ημερίδα ήταν ο Πρόεδρος του Εκτελεστικού Συμβουλίου του WFME, Καθ. David Gordon. Στην ημερίδα απεύθυναν χαιρετισμό, ο Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού Κώστας Καδής, η Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου Υγείας Χριστίνα Γιαννάκη, εκ μέρους του Υπουργού Υγείας Γιώργου Παμπορίδη, ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συμβουλίου Δρ Στυλιανός Κακουλλής και η Πρόεδρος του Συμβουλίου του Φορέα Διασφάλισης και Πιστοποίησης Ποιότητας της Ανώτερης Εκπαίδευσης Καθ. Μαίρη Κουτσελίνη. Στην συζήτηση που ακολούθησε, συμμετείχαν οι Κοσμήτορες των Ιατρικών Σχολών του Πανεπιστημίου Κύπρου, του Πανεπιστημίου Λευκωσίας και του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου

Η πραγματοποίηση της ημερίδας σηματοδοτεί την έναρξη του διαλόγου και των διαδικασιών για την δημιουργία πλαισίου για την αξιολόγηση των Ιατρικών Σχολών και των προγραμμάτων σπουδών στον τομέα της υγείας. 




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










208