Κατεβάστε δωρεάν Εφαρμογή του Συνδ. Αποφοίτων Ευρωπαϊκού Πανεπ.- Cyprus College στο iPhone - Androd


Κυκλοφόρησε σήμερα 11/12/2013, η εφαρμογή του Συνδέσμου Αποφοίτων του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου  και Cyprus College. Το App αυτό συμβάλλει όχι μόνο στη βελτίωση της κινητής εμπειρίας των χρηστών του (μέλη του Συνδέσμου, προσωπικό του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου, ευρύτερη κοινωνία που έχει επαφή με το Πανεπιστήμιο), αλλά συμβάλλει σημαντικά και στην ενημέρωση όλων  των επισκεπτών του για τις ειδήσεις και τις εκδηλώσεις του Συνδέσμου Αποφοίτων.

 Ο Σύνδεσμος Αποφοίτων στη σύντομη λειτουργία του, έχει να επιδείξει πληθώρα δράσεων και επιτευγμάτων. Αριθμεί πέραν των 4,000 μελών και έχει οργανώσει φιλανθρωπικές εκδηλώσεις, καθώς επίσης και διάφορες κοινωνικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες. Επίσης, διατηρεί ιστοσελίδα και Επιχειρηματικό Οδηγό.

Η εφαρμογή για λειτουργικά συστήματα Android και iOS έχει μια σειρά από εύχρηστα λειτουργικά, και το περιεχόμενο και ο σχεδιασμός του εμπεριέχει τα εξής θέματα: όλα τα τρέχοντα νέα, ημερολόγιο των προγραμματισμένων δραστηριοτήτων, όπως διαλέξεις, σεμινάρια, κοινωνικές συναθροίσεις, φωτογραφικό υλικό, πληροφορίες για σύνδεση με τα διάφορα κοινωνικά δίκτυα, τον Επιχειρηματικό Οδηγό του Συνδέσμου Αποφοίτων, καθώς επίσης και πληροφορίες σχετικά με την εγγραφή αποφοίτων στο σύνδεσμο και τα ειδικά προνόμια που τους προσφέρονται.

Κατεβάστε σήμερα το App μας από το iTunes App Store και το Android Marketplace.
Πληροφορίες:EUC Alumni AssociationΤηλέφωνο: +357 99413809FAX: +357 22713070E-mail: alumni@euc.ac.cy

 




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










169