Κενές θέσεις Γ΄ κατανομής στο Πανεπιστήμιο Κύπρου


Η Υπηρεσία Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας (ΥΣΦΜ) του Πανεπιστημίου Κύπρου, ανακοινώνει ότι, θα διατεθούν 220 θέσεις  για τη Γ΄ Κατανομή θέσεων.

Τα στοιχεία όσων θα εξασφαλίσουν θέση αναμένεται να ανακοινωθούν την Πέμπτη, 5 Σεπτεμβρίου 2013 νωρίς το απόγευμα, μέσω της ιστοσελίδας της ΥΣΦΜ www.ucy.ac.cy/fmweb, στο σύνδεσμο «Ανακοινώσεις» και στα ΜΜΕ, μετά από την ολοκλήρωση της απαιτούμενης επεξεργασίας από την Υπηρεσία Εξετάσεων του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού, την οποία το Πανεπιστήμιο Κύπρου επιθυμεί και δημόσια να ευχαριστήσει για την καθοριστική της συνεισφορά.

Οι θέσεις θα διατεθούν ως ακολούθως:

Τμήμα – Πρόγραμμα Σπουδών

Κενές Θέσεις για Γ’ Κατανομή 2013

Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας

4

Αρχιτεκτονικής

4

Βιολογικών Επιστημών

17

Γαλλικών Σπουδών και Σύγχρονων Γλωσσών  - Πτυχίο Σύγχρονων Γλωσσών και Ευρωπαϊκών Σπουδών

2

Δημοσιογραφίας

6

Διατμηματικό Πρόγραμμα Σπουδών Οικονομικών και Μαθηματικών

2

Διοίκησης Επιχειρήσεων και Δημόσιας Διοίκησης

4

Επιστημών της Αγωγής- Πτυχίο Δημοτικής Εκπαίδευσης

35

Επιστημών της Αγωγής- Πτυχίο Προδημοτικής Εκπαίδευσης

20

Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών – Πτυχίο Ηλεκτρολόγων Μηχανικών

10

Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών – Πτυχίο Μηχανικών Υπολογιστών

6

Ιατρικής

6

Ιστορίας και Αρχαιολογίας

4

Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών  - Πτυχίο

Κοινωνικών Επιστημών

2

Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών  - Πτυχίο

Πολιτικών  Επιστημών

2

Μαθηματικών και Στατιστικής

12

Μηχανικών Μηχανολογίας και Κατασκευαστικής

10

Νομικής

3

Οικονομικών – Πτυχίο Οικονομικών

7

Οικονομικών – Πτυχίο Διεθνών Ευρωπαϊκών και Οικονομικών Σπουδών

1

Πολιτικών Μηχανικών και Μηχανικών Περιβάλλοντος

10

Τουρκικών και Μεσανατολικών Σπουδών

6

Φυσικής

16

Χημείας – Πτυχίο Βιολογικής Χημείας

8

Χημείας – Πτυχίο Χημείας Τροφίμων και Περιβάλλοντος

6

Χημείας – Πτυχίο Χημείας Υλικών

3

Ψυχολογίας 

14

ΣΥΝΟΛΟ

220

Επισημαίνεται πως, δεν υπάρχουν κενές θέσεις στα ακόλουθα Προγράμματα Σπουδών: 

Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας, Πληροφορικής, Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής, Βυζαντινών και Νεοελληνικών Σπουδών, Κλασικών Σπουδών και Φιλοσοφίας.

Επισημαίνεται ότι, η Γ΄ Κατανομή θέσεων (και τελευταία) θα γίνει αυτόματα και μόνο ανάμεσα σε όσους και όσες είχαν συμπληρώσει το ειδικό έντυπο συμμετοχής στη Β΄ Κατανομή.

Σημειώνεται επίσης, πως όσοι υποψήφιοι βελτιώσουν τη θέση τους μέσα από αυτή την κατανομή, θα απωλέσουν αυτόματα την προηγούμενη θέση που είχαν εξασφαλίσει στο Πανεπιστήμιο Κύπρου.

Κατάθεση εντύπων εγγραφής και εγγραφή στα μαθήματα

Οι φοιτητές, οι οποίοι θα εξασφαλίσουν θέση για πρώτη φορά στο Πανεπιστήμιο Κύπρου με την πιο πάνω κατανομή, θα πρέπει να προσέλθουν την Παρασκευή, 6 Σεπτεμβρίου 2013 από τις 8:30π.μ. μέχρι τις 13:30μ.μ.,  στα γραφεία της Υπηρεσίας Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας (ΥΣΦΜ) στην Πανεπιστημιούπολη (ισόγειο κτιρίου «Αναστάσιος Γ. Λεβέντης»), για να καταθέσουν το έντυπο εγγραφής τους (μαζί με πιστοποιημένο αντίγραφο του απολυτηρίου, μια φωτογραφία και αντίγραφο ταυτότητας ή διαβατηρίου) καθώς και να εγγραφούν στα μαθήματα

Μετά την ολοκλήρωση της εγγραφής στα μαθήματα οι φοιτητές θα μπορούν να μεταβούν στις αίθουσες για να παρακολουθήσουν κανονικά τα μαθήματά τους, σύμφωνα με το πρόγραμμα που θα τους δοθεί.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν το έντυπο εγγραφής από τα γραφεία της ΥΣΦΜ,                    τηλ. 22894021 ή από την ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου www.ucy.ac.cy/fmweb, επιλέγοντας το σύνδεσμο «Ανακοινώσεις», ενώ για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να απευθύνονται επίσης στο πιο πάνω τηλέφωνο και ιστοσελίδα.

Σε περίπτωση κωλύματος, το έντυπο μπορεί να κατατεθεί από εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπο φοιτητή.  Τονίζεται ότι, όσοι δεν καταθέσουν το έντυπο εγγραφής τους στις 6/9/2013, θα απωλέσουν τη θέση τους.

Οι φοιτητές του Πανεπιστημίου Κύπρου, που έχουν βελτιώσει τη θέση τους με τη Γ΄ Κατανομή και έχουν ήδη καταθέσει το έντυπο εγγραφής, δε χρειάζεται να καταθέσουν νέο έντυπο εγγραφής στο Πανεπιστήμιο γιατί η βελτίωση της θέσης θα γίνει αυτόματα από το σύστημα της ΥΣΦΜ.  Θα πρέπει όμως να προσέλθουν την Παρασκευή, 6 Σεπτεμβρίου 2013 από τις 8:30π.μ. μέχρι τις 13:30μ.μ.,  στα γραφεία της Υπηρεσίας Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας (ΥΣΦΜ) στην Πανεπιστημιούπολη (ισόγειο κτιρίου «Αναστάσιος Γ. Λεβέντης»), για να εγγραφούν στα μαθήματα

Μετά την ολοκλήρωση της εγγραφής στα μαθήματα οι φοιτητές θα μπορούν να μεταβούν στις αίθουσες για να παρακολουθήσουν κανονικά τα μαθήματά τους, σύμφωνα με το νέο πρόγραμμα  που θα τους δοθεί.

Για οποιεσδήποτε πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Γραφείο Εξυπηρέτησης της ΥΣΦΜ, τηλ. 22894021.

Αιτήσεις για διαμονή στη Φοιτητική Εστία του Πανεπιστημίου Κύπρου

Οι Κύπριοι φοιτητές που εξασφάλισαν για πρώτη φορά θέση στο Πανεπιστήμιο Κύπρου με τη Β΄ Κατανομή, οι Κύπριοι φοιτητές που εξασφάλισαν για πρώτη φορά θέση με τη Γ΄ Κατανομή καθώς επίσης και οι Ελλαδίτες φοιτητές που θα εξασφαλίσουν θέση για πρώτη φορά με τη Β΄ Κατανομή, μπορούν να υποβάλουν αίτηση για διαμονή στη Φοιτητική Εστία του Πανεπιστημίου Κύπρου για την τρέχουσα ακαδημαϊκή χρονιά, την Παρασκευή, 6 Σεπτεμβρίου 2013 ή τη Δευτέρα, 9 Σεπτεμβρίου 2013. Οι αιτήσεις των φοιτητών πρέπει να κατατεθούν στο Γραφείο Στέγασης της ΥΣΦΜ, στα γραφεία της ΥΣΦΜ στην Πανεπιστημιούπολη.

Για έντυπα αιτήσεων διαμονής στη Φοιτητική Εστία και περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Γραφείο Στέγασης  της ΥΣΦΜ, τηλ. 22894045/4035 και ιστοσελίδα www.ucy.ac.cy/fmweb

 




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










176