Κενή θέση Εδικού Εκπαιδευτού στο Τμήμα Βιολογικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κύπρου


Όπως δημοσιεύεται στην Επίσημη Εφημερίδα της Δημοκρατίας:

Το Πανεπιστήμιο Κύπρου δέχεται αιτήσεις για την πλήρωση μίας (1) θέσης Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) για το Τμήμα Βιολογικών Επιστημών. Το γνωστικό αντικείμενο που θα κληθεί να διδάξει ο επιτυχών υποψήφιος / η επιτυχούσα υποψήφια είναι:

■ Μοριακή και Κυτταρική Βιολογία, και

■ Γενετική Ανθρώπου, και

■ Βιοχημεία.

Καθήκοντα και ευθύνες:

Κύριο έργο του μέλους ΕΕΠ που θα διοριστεί στην παραπάνω θέση θα είναι η διδακτική και τεχνική υποστήριξη των φοιτητών της Ιατρικής Σχολής στο πλαίσιο εργαστηριακών μαθημάτων και διδασκαλία υπό την εποπτεία των μελών του ακαδημαϊκού προσωπικού. Απαιτούμενα Προσόντα:

1. Πανεπιστημιακό δίπλωμα Βιολογικών Επιστημών ή σε συναφές αντικείμενο.

2. Πολύ καλή γνώση Ελληνικής και Αγγλικής γλώσσας.

3. Διδακτική πείρα στυ πιο πάνω γνωστικά αντικείμενα. Επιπρόσθετα Προσόντα:

1. Μεταπτυχιακές σπουδές (Διδακτορικό) στις Βιολογικές Επιστήμες ή σε συναφές αντικείμενο ή και σχετικό συγγραφικό έργο θα θεωρηθούν πλεονεκτήματα. Όροι Απασχόλησης:

Η εγκεκριμένη Μισθοδοτική Κλίμακα για το Ειδικό Εκπαιδευτικό Προσωπικό είναι η Α8-Α10-Α11. Σημειώνεται ότι κατά την ημερομηνία πρόσληψης θα εφαρμοστούν όλες οι ισχύουσες νομοθεσίες που επηρεάζουν τις απολαβές του υποψηφίου. Η πλήρωση της θέσης θα είναι με σύμβαση για (1) χρόνο, με δυνατότητα ανανέωσης.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να υποβάλουν σε ένα (1) έντυπο ΚΑΙ ένα (1) ψηφιακό αντίτυπο (ψηφιακός δίσκος CD ή DVD ή usb stick με αρχεία Word doc ή pdf) τα ακόλουθα:

• Επιστολή εκδήλωσης ενδιαφέροντος στην οποία να συνοψίζονται τα ακαδημαϊκά και επαγγελματικά προσόντα καθώς και η εργασιακή εμπειρία.

• Πλήρες Βιογραφικό σημείωμα (περιλαμβανομένων διεύθυνσης επικοινωνίας και αριθμού τηλεφώνου).

• Αντίγραφα πτυχίων και διπλωμάτων για τεκμηρίωση προσόντων.

• Τα ονόματα, ηλεκτρονικές διευθύνσεις και τηλέφωνα τουλάχιστον 2 επιστημόνων, τουλάχιστον ένας εκ των οποίων να είναι μέλος ακαδημαϊκού προσωπικού Πανεπιστημίου, από τα οποία δυνατόν να ζητηθούν συστατικές επιστολές ή/και πληροφορίες για τον/την υποψήφιο/α.

Αιτήσεις οι οποίες θα παραληφθούν ΜΟΝΟ σε έντυπο ή ψηφιακό αντίτιπο ΔΕΝ θα ληφθούν υπόψη. Οι αιτήσεις θα πρέπει να παραδοθούν διά χειρός στην Υπηρεσία Ανθρώπινου Δυναμικού του Πανεπιστημίου Κύπρου, στο Κτίριο Συμβουλίου-Συγκλήτου Αναστάσιος Γ. Λεβέντη (Πανεπιστημιούπολη), Τ.Θ. 20537, 1678 Λευκωσία το αργότερο μέχρι την Παρασκευή, 29 Νοεμβρίου 2013 και ώρα 14:00 ή και να σταλούν ταχυδρομικώς σε φάκελο με την ένδειξη "Θέση Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού - Τμήμα Βιολογικών Επιστημών", ο οποίος θα φέρει ευδιάκριτη ταχυδρομική σφραγίδα. Θα θεωρούνται δε εμπρόθεσμες νοουμένου ότι θα φθάσουν στην Υπηρεσία Ανθρώπινου Δυναμικού, το αργότερο μέχρι τις 4 Δεκεμβρίου 2013 (με ευδιάκριτη σφραγίδα φακέλου 29 Νοεμβρίου 2013), με αποκλειστική ευθύνη για τούτο του ενδιαφερόμενου.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποτείνονται στη Γραμματεία του Τμήματος, τηλ. 22892880/22892894 ή στο email: sofokleous.athina@ucy.ac.cy




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










169