KES College: Επίσκεψη των Κλάδων Βοηθών (Τεχνικών) Φαρμακείου και Ιατρικών Επισκεπτών


Φοιτητές και φοιτήτριες των κλάδων Βοηθών (Τεχνικών) Φαρμακείου και Ιατρικών Επισκεπτών του KES College πραγματοποίησαν εκπαιδευτική επίσκεψη στο Κέντρο Αποθήκευσης και Διανομής Φαρμακευτικών και Παραφαρμακευτικών προϊόντων Pharmalink.

Οι φοιτητές ενημερώθηκαν για τη λειτουργία του Κέντρου που περιλαμβάνει στο πελατολόγιο του, Ιδιωτικά Φαρμακεία και Φαρμακαποθήκες σε Παγκύπρια Κλίμακα. Ακολούθησε ξενάγηση στους χώρους των γραφείων και της αποθήκης και έγινε επίδειξη των ηλεκτρονικών συστημάτων που χρησιμοποιούνται, πάντοτε με στόχο, να συντείνουν, στο μέγιστο δυνατό βαθμό, στην ασφάλεια και την αύξηση της παραγωγικότητας, με παράλληλη ελαχιστοποίηση την πιθανότητα λαθών. Στους φοιτητές εξηγήθηκαν οι Κανόνες Ορθής Πρακτικής Διανομής (GDP) που εφαρμόζονται, ώστε να συνάδει το Κέντρο με τις πρόνοιες του νόμου.

Τους φοιτητές συνόδευσε ο Υπεύθυνος του Κλάδου Βοηθών (Τεχνικών) Φαρμακείου κ. Σπύρος Θεοχάρους και ο Υπεύθυνος του Κλάδου Ιατρικών Επισκεπτών κ. Αρτούρος Ισσέγιεκ.

Το KES College ευχαριστεί το προσωπικό του Κέντρου για τη θερμή υποδοχή και φιλοξενία, ιδιαίτερα το Γενικό Διευθυντή κ. Γιώργο Λυμπουρή, που ανέλαβε προσωπικά τη ξενάγηση, εξηγώντας στους φοιτητές την εφοδιαστική αλυσίδα (logistics supply chain) με απλά, κατανοητά παραδείγματα και απαντώντας παράλληλα στις όποιες απορίες είχαν εκφραστεί.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










204