ΚΙΕ: Ανάθεση Σύμβασης – Κατάρτιση και Υπογραφή Συμφωνίας με Εκπαιδευτές Μαθηματικών Επαρχ. Λευκωσίας


Α. Το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού καλεί τους Εκπαιδευτές των Μαθηματικών της Επαρχίας Λευκωσίας, των οποίων ο αριθμός ταυτότητας, δυνάμει της αρχής της αναλογικότητας (άρθρο 4 (1) (γ)) του περί Επεξεργασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (Προστασία του Ατόμου) Νόμου του 2001 (Νόμος 138 (Ι)/2001), αναγράφεται στον κατάλογο που έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού (www.moec.gov.cy / Εκπαιδευτικό Σύστημα / Κρατικά Ινστιτούτα Επιμόρφωσης / Ανακοινώσεις) να προσέλθουν σημερα Πέμπτη, 3 Οκτωβρίου 2013, από τις 8.30 μέχρι τις 12.30 στο Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού, στο γραφείο 209Α για ανάθεση της Σύμβασης και υπογραφή της Συμφωνίας, σύμφωνα με το Άρθρο 13 του παρόντος Διαγωνισμού.

Σύμφωνα με το Άρθρο 13.2.1, η σύμβαση θα υπογράφεται ξεχωριστά με τον κάθε Εκπαιδευτή που κρίνεται με βάση το Άρθρο 6 ως Ανάδοχος και η διάρκεια θα είναι ανάλογη με το αντίστοιχο πρόγραμμα που θα ορίζει η συμφωνία.

Ο Ανάδοχος είναι υποχρεωμένος να προσέλθει προσωπικά την ημέρα και ώρα που θα ορίσει η Αρμόδια Αρχή για την υπογραφή της σχετικής Συμφωνίας. Αν ο Ανάδοχος δεν προσέλθει τη συγκεκριμένη ημερομηνία και ώρα για την υπογραφή της Συμφωνίας, τότε διαγράφεται από όλα τα Μητρώα. ( Άρθρο 13.2.2) 2

Σε τέτοια περίπτωση, η Αναθέτουσα Αρχή έχει το δικαίωμα να αναθέσει τη Σύμβαση στον Εκπαιδευτή που έχει την επόμενη θέση στο μητρώο, σύμφωνα με την κατάταξη που αναφέρεται στην παράγραφο 10.5.6, ο οποίος πληροί τους όρους και τις προδιαγραφές του διαγωνισμού για καθορισμένη χρονική περίοδο, με τους ίδιους όρους που ίσχυαν προηγουμένως. (Άρθρο 13.2.3)

Σε περίπτωση που υποψήφιος Ανάδοχος δεν αποδεχθεί, κατά την ημέρα προσέλευσής του για υπογραφή του Συμβολαίου του, τμήμα ή τμήματα που του έχουν ανατεθεί, δεν έχει το δικαίωμα να διεκδικήσει ανάληψη άλλων τμημάτων από οποιοδήποτε Μητρώο μαθημάτων. Η μη αποδοχή τμήματος / τμημάτων θα πρέπει να συνοδεύεται με υπεύθυνη γραπτή δήλωση του Αναδόχου. (Άρθρο 13.2.4)

Ο Ανάδοχος στον οποίο έχει ανατεθεί η Σύμβαση είναι υποχρεωμένος να προσέλθει για την υπογραφή της Συμφωνίας παρουσιάζοντας τα παρακάτω στοιχεία:

α. Ταυτότητα.

β. Συμπληρωμένο το πρωτότυπο έντυπο «Εξουσιοδότηση για πληρωμές από το FIMAS» (Παράρτημα Ε΄- ΕΝΤΥΠΟ 2). Ο Ανάδοχος πρέπει να υπογράφει μόνο στο πεδίο «Υπογραφή Εξουσιοδοτούντος». Το έντυπο πρέπει να συνοδεύεται από το IBAN του Αναδόχου εκτυπωμένο από την τράπεζα στην οποία θα κατατίθεται η αμοιβή του. Σε περίπτωση που ο τραπεζικός του λογαριασμός είναι κοινός, τότε πρέπει να αναγράφονται και τα δύο ονόματα και το έντυπο να σφραγίζεται και υπογράφεται από την τράπεζα.

γ. Στην περίπτωση Δημοσίου Υπαλλήλου, κατά την υπογραφή της Σύμβασής του, πρέπει να προσκομισθεί και άδεια Ιδιωτικής Απασχόλησης όπως ορίζεται από το άρθρο 65 του περί Δημοσίας Υπηρεσίας Νόμων του 1990 έως 1999 όπως επίσης και την εγκύκλιο Αρ.1415 (28/09/2010) του Τμήματος Δημόσιας Διοίκησης και Προσωπικού. 3

δ. Στην περίπτωση Εκπαιδευτικού Λειτουργού της Δημόσιας Εκπαιδευτικής Υπηρεσίας, κατά την υπογραφή της Σύμβασής του, πρέπει να προσκομισθεί και άδεια Ιδιωτικής Απασχόλησης, όπως ορίζεται από το άρθρο 54 των περί Δημόσιας Εκπαιδευτικής Υπηρεσίας Νόμων του 1969 έως 2011 όπως επίσης και την εγκύκλιο με ημερομηνία 2/2/2012 (Αρ. Φακ. 15.6.16) του Υπουργείου Παιδείας & Πολιτισμού.

ε. Αναφορικά με τις παραγράφους γ και δ πιο πάνω, σημειώνεται ότι άδεια για ιδιωτική απασχόληση σε Δημόσιο Υπάλληλο ή Εκπαιδευτικό Λειτουργό Δημόσιας Εκπαιδευτικής Υπηρεσίας μπορεί να παραχωρηθεί μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις, εφόσον δεν έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον από άτομα του ιδιωτικού τομέα με τα απαιτούμενα προσόντα και εφόσον αυτό δε θα επηρεάζει την εκτέλεση των καθηκόντων του Δημόσιου Υπαλλήλου / Εκπαιδευτικού. (Άρθρο 13.2.6)

Τυχόν μη συμμόρφωση με οποιοδήποτε από τα πιο πάνω σημεία θα επιφέρει άμεσα αποκλεισμό και διαγραφή από όλα τα Μητρώα για τα μαθήματα των οποίων ο Ανάδοχος υπέβαλε εκδήλωση ενδιαφέροντος. (Άρθρο 13.2.7)

*Ο κατάλογος των εκπαιδευτών επαρχίας Λευκωσίας στο πιο κατω έγγραφο: 




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










161