Κορυφαίο Μεταπτυχιακό Νομικής (LLM), θα προσφερθεί από το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus


Η Σχολή Νομικής του University of Central Lancashire, Cyprus (UCLan Cyprus)  ανακοινώνει την έναρξη του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Νομικής (LLM) τον Ιανουάριο του 2013. Το UCLan Cyprus έχει αρχίσει την λειτούργα του από τον Οκτώβριο του 2012, στην Πύλα (Λάρνακα), σε μία υπερσύγχρονη Πανεπιστημιούπολη πλήρως εξοπλισμένη με ψηφιακή τεχνολογία.

Η Σχολή Νομικής άρχισε ήδη με επιτυχία το πρώτο έτος του Πτυχίου Νομικής (LLB), το οποίο είναι διαπιστευμένο από το Κοινό Ακαδημαϊκό Συμβούλιο (JASB) της Αγγλίας και της Ουαλίας. Το JASB αντιπροσωπεύει την Αρχή Δικηγόρων & Νομικών Συμβούλων και την Bar Standard Board (οι ρυθμιστικοί φορείς για τους νομικούς συμβούλους και τους δικηγόρους στην Αγγλία και την Ουαλία). Με αυτή τη διαπίστευση υψηλού κύρους, το πτυχίο Νομικής στο UCLan Cyprus αναγνωρίζεται ως πιστοποιημένο πτυχίο και παρέχει στους απόφοιτους Νομικής ακριβώς την ίδια ποιότητα πτυχίου όπως και για οποιονδήποτε απόφοιτο Νομικής από οποιονδήποτε πανεπιστήμιο της Αγγλίας και Ουαλίας. Το πρόγραμμα προσφέρεται σε συνεργασία με το Lancashire Law School του UCLan Ηνωμένου Βασιλείου, το όποιο και κατατάσσεται μεταξύ των κορυφαίων 200 Πανεπιστημίων στη παγκόσμια κατάταξη ‘QS 2012’ (QS World Rankings) στο τομέα της Νομικής.

Το Μεταπτυχιακό Νομικής (LLM) στο UCLan Cyprus έχει σχεδιαστεί ειδικά για να ικανοποιήσει συγκεκριμένες ανάγκες της Κύπρου ως ένα αναδυόμενο οικονομικό κέντρο της περιοχής, εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Τα μαθήματα που θα προσφέρονται θα δώσουν την ευκαιρία στους φοιτητές να εμβαθύνουν τις γνώσεις τους και να αποκτήσουν εξειδικευμένες γνώσεις  σε τομείς όπως: Η εσωτερική αγορά της Ευρωπαϊκής Ένωσης, νομοθεσίες που αφορούν το  εμπόριο στην Ευρωπαϊκή Ένωση, νομοθεσίες που διέπουν τις Τραπεζικές και Χρηματοκοικονομικές Υπηρεσίες, Διεθνές εμπόριο και οικονομική ανάπτυξη, ιδιωτικό και δημόσιο Διεθνές Δίκαιο (συμπεριλαμβανομένων και των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων) και νομοθεσιών Πνευματικής Ιδιοκτησίας. Φοιτητές οι οποίοι δεν είναι απόφοιτοι Νομικής θα μπορούν να ενταχθούν στο πρόγραμμα με την πρόνοια παρακολούθησης ενός μαθήματος, του Foundations of Law.  Οι φοιτητές θα ολοκληρώσουν τις σπουδές τους με μία μελέτη των 15,000 λέξεων πάνω σε θέμα δικής τους επιλογής. Αυτό θα λειτουργήσει ως μία πολύ καλή βάση για φοιτητές που επιθυμούν να συνεχίσουν τις σπουδές τους στην έρευνα και να προωθήσουν την καριέρα τους στην Νομική, κάνοντας διδακτορικό Νομικής.

Ο Δρ. Tim Potier, Επικεφαλής της Νομικής Σχολής στο UCLan Cyprus πιστεύει ακράδαντα πως το Μεταπτυχιακό Νομικής στο UCLan Cyprus θα γίνει σημείο αναφοράς στο νησί. Όπως δήλωσε: ‘ Ένας μεταπτυχιακός τίτλος στην Νομική αναγνωρίζεται σε όλο τον κόσμο ως ένα σημαντικό εργαλείο μεγιστοποίησης των προοπτικών εργοδότησης και ανέλιξης που έχει κάποιο άτομο, και του επιτρέπει να συνεχίσει την επαγγελματική του ανάπτυξη. Η Σχολή Νομικής στο UCLan Cyprus έχει ήδη φέρει στην Κύπρο την ποιότητα και το επίπεδο εκπαίδευσης και έρευνας που έχει κάνει την Νομική Σχολή του UCLan Ηνωμένου Βασιλείου ως μία από τις Σχολές που είναι ψηλά στην παγκόσμια κατάταξη. Οι υπηρεσίες βιβλιοθήκης και ηλεκτρονικών υπολογιστών που είναι στη διάθεση των φοιτητών, είναι πολύτιμες σε όλα τα επίπεδα ανώτατης εκπαίδευσης, και ιδιαίτερα σε Μεταπτυχιακό επίπεδο. Μόνο στο UCLan Cyprus θα μπορούν οι φοιτητές να διεκπεραιώσουν έρευνα παγκόσμιας κλάσης.

Δίδακτρα

Η εκπαίδευση προσφέρει μέγιστη δυνατότητα για μελλοντικές επιτυχίες καριέρας και η επένδυση στην εκπαίδευση είναι σημαντική για την επιτυχία των ανθρώπων αλλά και για την πρόοδο και οικονομία μίας χώρας. Όλα τα μεταπτυχιακά προγράμματα λαμβάνουν 10% μείωση στα υφιστάμενα δίδακτρα των €10,500, τα οποία τώρα προσφέρονται στις €9,450.

Επίσης, οι δικαιούχοι φοιτητές μπορούν να κάνουν αίτηση για την Κρατική Χορηγία που προσφέρει  η Κυπριακή Δημοκρατία για ποσό μέχρι και €3,417 το χρόνο.

Υποβολή αιτήσεων

Για υποβολή αιτήσεων οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται όπως επικοινωνούν με το Τμήμα Εισδοχής του Πανεπιστήμιου, στο τηλέφωνο 24812121 ή/και στο admissions@uclancyprus.ac.cy.  Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του UCLan Cyprus στο www.uclancyprus.ac.cy.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










204