Ξεκινά την Παρασκευή η τελευταία φάση διαμόρφωσης των Νέων Αναλυτικών Προγραμμάτων


Με συγκέντρωση 40 πανεπιστημιακών, επιθεωρητών καθώς και αρμοδίων του ΥΠΠ που θα γίνει στο Υπουργείο Παιδείας ξεκινά την ερχόμενη Παρασκευή στη 1 μ.μ. η τελευταία φάση της διαμόρφωσης των Νέων Αναλυτικών Προγραμμάτων. Αρκετοί από τους πανεπιστημιακούς συμμετείχαν στη διαμόρφωση Αναλυτικών Προγραμμάτων επί της προηγούμενης Κυβέρνησης.  

Στόχος είναι μέχρι το καλοκαίρι να οριστικοποιηθούν και να ανακοινωθούν τα Νέα Αναλυτικά Προγράμματα  σε όλα τα γνωστικά αντικείμενα.  

Σύμφωνα με πληροφoρίες του Paideia-News  την επιστημονική εποπτεία θα έχει η Μαίρη Κουτσελίνη ενώ την όλη διαδικασία θα παρακολουθεί προσωπικά ο Υπουργός Παιδείας Κώστας Καδής,  με στόχο την ολοκλήρωση των διεργασιών στα προβλεπόμενα χρονοδιαγράμματα.    




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter











111