Ξεκίνησε σήμερα τη λειτουργία του το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus στην Πύλα


Το UCLan Cyprus, το μόνο Βρετανικό Πανεπιστήμιο στην Κύπρο, λειτούργει σε μια ολοκαίνουργια Πανεπιστημιούπολημε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις και αίθουσες διδασκαλίας, προσφέροντας άριστη Βρετανική ανώτατη μόρφωση. Οι κτιριακές του εγκαταστάσεις αποτελούν πρότυπο για τα κυπριακά και ευρωπαϊκά δεδομένα. Είναι το νεότερο Πανεπιστήμιο που έχει κατασκευαστεί στην Ευρώπη αυτή την στιγμή, κτισμένο με τις αυστηρότερες αρχιτεκτονικές και λειτουργικές προδιαγραφές που δημιουργούν ιδανικές συνθήκες για εξαιρετικό εκπαιδευτικό αποτέλεσμα σε συνδυασμό με μια ευχάριστη φοίτηση. Είναι ένα πρωτοπόρο, μοντέρνο Πανεπιστήμιο με παγκόσμιου επιπέδου ερευνητικά κέντρα, με εστίαση στην εργοδότηση, και με δίδακτρα* που ανταποκρίνονται στις δύσκολες οικονομικές συνθήκες του σήμερα.

Το UCLan Cyprus είναι επίσημα εγγεγραμμένο στο μητρώο Πανεπιστήμιων του Υπουργείου Παιδείας της Κυπριακής Δημοκρατίας. Όλα τα προγράμματα (πτυχιακού και μεταπτυχιακού επιπέδου) είναι πλήρως αξιολογημένα από την Επιτροπή Αξιολόγησης Ιδιωτικών Πανεπιστήμιων (ΕΑΙΠ)και αναγνωρισμένα από το Κυπριακό Συμβούλιο Αναγνώρισης Τίτλων Σπουδών (ΚΥΣΑΤΣ). Τα πτυχία του UCLan Cyprus είναι κοινά με αυτά του Ηνωμένου Βασιλείου, σχεδιασμένα με όλα τα πρότυπα ποιότητας, αναγνωρισμένα τόσο στο Ηνωμένο Βασίλειο (από το Quality Assurance Agency, QAA) όσο και στην Κύπρο, λαμβάνοντας έτσι διπλή διαπανεπιστημιακή αναγνώριση.

Οι εγγραφές θα συνεχιστούν μέχρι τέλος Οκτωβρίου 2012.

*Δίδακτρα: €7,000 ανά έτος σπουδών για εγγραφές που θα γίνουν για το ακαδημαϊκό έτος 2012/13, όπως και για φοιτητές που θα εγγραφούν από φέτος για την επομένη ακαδημαϊκή χρονιά, 2013/14.

Πληροφορίες: 24812121, admissions@uclancyprus.ac.cy, www.uclancyprus.ac.cy.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










329