Μαθητικό βραβείο στη μνήμη του γυμναστή Πολύβιου Νεοφύτου


Την εισήγηση τριών ερασιτεχνικών ομάδων ποδοσφαίρου στις οποίες αγωνιζόταν ο γυμναστής Πολύβιος Νεοφύτου, που έφυγε πρόωρα από τη ζωή, υιοθέτησε η επιτροπή αθλητισμού και νέας γενιάς του Δήμου Πάφου, για τη θεσμοθέτηση μαθητικού βραβείου στη μνήμη του.

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Αθλητισμού και Νέας Γενιάς του Δήμου Πάφου Χρύσανθος Σαββίδης δήλωσε στο ΚΥΠΕ ότι η ομάδα των καθηγητών μέσης εκπαίδευσης Πάφου, η ομάδα βετεράνων ποδοσφαιριστών Πάφου και η ομάδα των ελεύθερων επαγγελματιών Πάφου, είχε ζητήσει μετά τον αδόκητο θάνατο του γυμναστή Πολύβιου Νεοφύτου να καθιερωθεί ένα ετήσιο βραβείο «Αθλητισμού, Ήθους, και Εθελοντισμού» εις μνήμην του γυμναστή στο Λύκειο Α, Εθνάρχη Μακαρίου του Γ' Πάφου, το σχολείο όπου υπηρετούσε για πολλά χρόνια.

Ο μαθητής που θα βραβεύεται θα πρέπει να πληροί τρία κριτήρια. Να ασχολείται με τον αθλητισμό, να προσφέρει εθελοντικά και να διακρίνεται στο ήθος και στο χαρακτήρα. Η επιλογή του μαθητή θα γίνεται μετά από εισήγηση του Καθηγητικού Συλλόγου και με τη σύμφωνη γνώμη του Δήμου Πάφου, ο οποίος θα είναι χορηγός του βραβείου.

Το βραβείο θα απονέμεται από εκπρόσωπο του Δήμου στο πλαίσιο της τελικής γιορτής στο Λύκειο Α', κατά τη διάρκεια της οποίας απονέμονται όλα τα βραβεία της χρονιάς.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










283