Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 4ο Ετήσιο Συνέδριο EPALE Κύπρου


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 4ο Ετήσιο Συνέδριο EPALE Κύπρου, με τίτλο:

«Η Επαγγελματική Ανάπτυξη του Εκπαιδευτικού Προσωπικού στον τομέα της Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Ενηλίκων».

Το Συνέδριο πραγματοποιήθηκε στις 16 Νοεμβρίου 2018, μεταξύ των ωρών 8:30 π.μ. – 14:30 μ.μ., στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία στη Λευκωσία.

Το Συνέδριο έχει διεξαχθεί στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της 3ης Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Επαγγελματικών Δεξιοτήτων και διοργανώθηκε από τα συγχρηματοδοτούμενα έργα Ηλεκτρονική Πλατφόρμα για την Εκπαίδευση Ενηλίκων-EPALE και Ευρωπαϊκό Θεματολόγιο για την Εκπαίδευση Ενηλίκων, σε συνεργασία με το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα «Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης και Διά Βίου Μάθησης» του Ανοιχτού Πανεπιστημίου Κύπρου.

Το προγράμματα EPALE και Ευρωπαϊκό Θεματολόγιο για την Εκπαίδευση Ενηλίκων υλοποιούνται αντίστοιχα από τη Διεύθυνση Μέσης Τεχνικής και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης και το Γραφείο Ευρωπαϊκών και Διεθνών Υποθέσεων, του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού.

Στόχος του Συνεδρίου ήταν η ανάλυση θεμάτων που σχετίζονται με τις ευκαιρίες επαγγελματικής ανάπτυξης των Εκπαιδευτών Ενηλίκων τόσο στην Κύπρο, όσο και στο εξωτερικό, καθώς και η προβολή τρόπων αξιοποίησης της EPALE, ως υποστηρικτικού εργαλείου για το εκπαιδευτικό προσωπικό του τομέα της Εκπαίδευσης Ενηλίκων.

Στο Συνέδριο συμμετείχαν εκπρόσωποι οργανισμών του τομέα της Εκπαίδευσης Ενηλίκων. Πιο συγκεκριμένα, παρευρέθηκαν εκπρόσωποι των Διευθύνσεων του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού, του Ανοιχτού Πανεπιστημίου Κύπρου, του Πανεπιστημίου Μάλτας, του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου Κύπρου, του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών Ελλάδας, της Υπηρεσίας Επιμορφωτικών Ινστιτούτων, του Ιδρύματος Διαχείρισης Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων και Διά Βίου Μάθησης, του Δικτύου Ευρυδίκη, της Εθνικής Υπηρεσίας Υποστήριξης της EPALE Σλοβενίας και Κύπρου, καθώς και εκπρόσωποι Μη Κερδοσκοπικών Οργανισμών

Μπορείτε να παρακολουθήσετε οπτικογραφημένο το Συνέδριο στην EPALE, στον σύνδεσμο:

https://ec.europa.eu/epale/el/node/88369

Μπορείτε να βρείτε τις παρουσιάσεις του Συνεδρίου στον σύνδεσμο:

https://ec.europa.eu/epale/el/node/88388

Με την ευκαιρία παροτρύνεστε να επισκεφθείτε τον ιστότοπο της EPALE Κύπρου (https://ec.europa.eu/epale/el) για να αναζητήσετε ή να ανακοινώσετε συνέδρια, ιστολόγια, εκπαιδευτικούς πόρους και νέα για την εκπαίδευση ενηλίκων.

Για να εγγραφείτε στην ελληνική εκδοχή της πλατφόρμας ακολουθήστε τον σύνδεσμο: https://ec.europa.eu/epale/el/user/register

Πληροφορίες σχετικά με τον Νέο Οδηγό Ανάρτησης Περιεχομένου στην πλατφόρμα μπορείτε να βρείτε στον σύνδεσμο:

https://ec.europa.eu/epale/el/node/38863

Η Διεύθυνση Μέσης Τεχνικής και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης και το Γραφείο Ευρωπαϊκών και Διεθνών Υποθέσεων, του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού, ευχαριστούν θερμά όλους όσοι συμμετείχαν και παρακολούθησαν το Συνέδριο.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










647