Με Νέα Ελληνικά αρχίζουν σήμερα τα κτυποκάρδια των υποψηφίων για τις Παγκύπριες με φόντο τα ΑΑΕΙ


 Με το μάθημα των Νέων Ελληνικών αρχίζουν σήμερα τα κτυποκάρδια των υποψηφίων για τις Παγκύπριες Εξετάσεις με στόχο την εξασφάλιση μιας καλής θέσης στα ΑΑΕΙ Κύπρου Ελλάδας και ενός ψηλού βαθμού στο απολυτήριο. Υπολογίζεται ότι 9,274 θα ριχτούν στη μάχη, εκ των οποίων οι 8,633 είναι τελειόφοιτοι και οι 641 απόφοιτοι προηγούμενων χρόνων. Για τα Νέα Ελληνικά είναι προγραμματισμένο να παρακαθίσουν στις εξετάσεις 92.773 υποψήφιοι.

 Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας «ο Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού Κυριάκος Κενεβέζος,ο οποίος βρίσκεται στις Βρυξέλλες στη σύνοδο των Υπουργών Παιδείας και Πολιτισμού της Ευρωπαϊκής Ένωσης, εύχεται από καρδιάς καλή επιτυχία σε όλους και όλες τους υποψηφίους που παρακάθονται στις Παγκύπριες εξετάσεις που ξεκινούν αύριο.

Μέσα από τη σκληρή δουλειά και προσπάθεια εύχεται όπως πετύχει  ο κάθε ένας και η κάθε μια τους στόχους που  έχουν θέσει και όπως επιτευχθεί η κάθε ευγενής φιλοδοξία για εξασφάλιση  θέσης στα Ανώτερα και Ανώτατα ιδρύματα της Κύπρου και της Ελλάδας».

 Όσα πρέπει να γνωρίζετε για τις Παγκύπριες Εξετάσεις




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










207