Μεταστέγαση Κρατικού Ινστιτούτου Επιμόρφωσης Πάφου


Το Συντονιστικό Κρατικό Ινστιτούτο Επίμορφωσης (Κ.Ι.Ε.) Πάφου ανακοινώνει ότι θα στεγάζεται από τη νέα σχολική χρονιά στο Λύκειο Α’ Εθνάρχη Μακαρίου Γ΄ στο κέντρο της πόλης της Πάφου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση:

«Το Υ.Π.Π., αφού έλαβε υπόψη τις εκπαιδευτικές ανάγκες της ευρύτερης περιοχής της Πάφου και διερεύνησε όλους τους σχετικούς παράγοντες, αποφάσισε τη μεταφορά του Συντονιστικού Κ.Ι.Ε. από το Γυμνάσιο Αποστόλου Παύλου – όπου στεγαζόταν μέχρι σήμερα – στο Λύκειο Α’ Εθνάρχη Μακαρίου Γ΄.

Με τη μετακίνηση αυτή θα εξυπηρετηθούνοι ανάγκες των μαθητών/ενηλίκων όλης της πόλης της Πάφου, αφού  το νέο Συντονιστικό, που  είναι το μοναδικό Κ.Ι.Ε. στην πόλη, βρίσκεται στο κεντρικότερο σημείο της.

Επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους όσοι συνέβαλαν στην πραγματοποίηση της μεταστέγασης του Κ.Ι.Ε., ιδιαίτερα τη δρα Ελένη Τρεμετουσιώτη – Λοΐζου Π.Λ.Ε., Προϊσταμένη Κ.Ι.Ε, χάρη στην επιμονή της οποίαςλήφθηκε η απόφαση αυτή, τον Επαρχιακό Επιθεωρητή Πάφου κ. Στέλιο Θεοφίλου Π.Λ.Ε. που έκανε τη σχετική εισήγηση και τον Διευθυντή Μέσης Εκπαίδευσης δρα Κυπριανό Λούη που την ενέκρινε».




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










191