Μέτρα από την Cytamobile-Vodafone για στήριξη των επιχειρήσεων


Η Cyta δίνει συνέχεια στα μέτρα που εξήγγειλε την περασμένη Παρασκευή για στήριξη των πελατών της και προσφέρει  ειδικά εκπτωτικά και άλλα σχέδια κινητής τηλεφωνίας για  επιχειρήσεις.

Η Cytamobile-Vodafone, ο μεγαλύτερος παροχέας κινητής τηλεφωνίας της Κύπρου, στηρίζοντας την επιχειρηματική αγορά, από σήμερα Τρίτη 2 Απριλίου 2013, προσφέρει νέα σχέδια και προϊόντα, με την ονομασία BUSINESSBENEFITS. Ως πρώτο μέτρο για τη στήριξη των επιχειρήσεων, ενισχύει τη μέχρι σήμερα πρότασή της, με τα πιο κάτω νέα ωφελήματα, προϊόντα και υπηρεσίες:

1)      Σχέδιο «BusinessSaver» Με το σχέδιο αυτό, δίνεται η δυνατότητα στους εταιρικούς/ επιχειρηματικούς πελάτες (νομικά πρόσωπα), με την υπογραφή 18μηνης δέσμευσης, να επωφελούνται εκπτώσεων στις συνολικές μηνιαίες συνδρομές τους, σύμφωνα με τον πιο κάτω πίνακα:

 

Συνολική Μηνιαία Χρέωση σε Συνδρομές

% ποσοστιαία έκπτωση

€5 - €149,99

5%

€150+

10%

 

Με το Business Saver οι επιχειρήσεις επωφελούνται επιλέγοντας πακέτα υπηρεσιών της Cytamobile- Vodafone και κυρίως πακέτα του προγράμματος MakeYourOwn.

Η έκπτωση θα υπολογίζεται πάνω στη συνολική χρέωση για τις ακόλουθες υπηρεσίες:

    • τη βασική συνδρομή των προγραμμάτων Classic, Light & MakeYourOwn,
    • τις συνδρομές των πακέτων Λεπτών Ομιλίας (TALK), SMS & Mobile Internet και
    • τις συνδρομές των προγραμμάτων Vodafone Mobile Broadband (VMB).

Από το σχέδιο Business Saver εξαιρούνται οι συνδρομές της υπηρεσίας Machine to Machine (m2m), Blackberry Service και οι συνδρομές για τα πακέτα εξασφάλισης συσκευής του Make Your Own.

2)      Σχέδιο «MyGroups-Business» Δίνει τη δυνατότητα  στους επιχειρηματικούς πελάτες (νομικά πρόσωπα), να συμμετέχουν στο σχέδιο MyGroups και παράλληλα να επωφελούνται όλων των πλεονεκτημάτων και εκπτώσεων, που απολαμβάνουν σήμερα και οι πελάτες που είναι φυσικά πρόσωπα. Στα My Groups-Business θα υπάρχει το κοινό ομαδικό/εταιρικό όφελος, από το οποίο η εταιρεία μπορεί να επωφεληθεί μέχρι και 20% έκπτωση στις κλήσεις που διενεργούνται και στα SMS που αποστέλλονται μεταξύ των μελών του MyGroup. Επιπρόσθετα, ο κάθε ξεχωριστός πελάτης που συμμετέχει, μπορεί να επιλέξει και ένα ατομικό όφελος, με βάση την υπηρεσία που χρησιμοποιεί περισσότερο μεταξύ τριών (3) επιλογών (μέχρι 37,5% έκπτωση στις Διεθνείς Κλήσεις ή 10% έκπτωση στη Διεθνή Περιαγωγή ή μέχρι και 50% επιπρόσθετο όγκο στο υφιστάμενο πακέτο Mobile Internet που διαθέτει το κύκλωμα).

3)      Νέο πακέτο Συσκευής 450 με μηνιαία συνδρομή €20 και 18μηνη δέσμευση. Το πακέτο αυτό παρέχεται αποκλειστικά σε επιχειρηματικούς πελάτες που είναι νομικά πρόσωπα. To πακέτο Συσκευή 450,  παρέχεται  υποχρεωτικά σε συνδυασμό με πακέτο Mobile Internet.

4)      Νέο πακέτο Λεπτών Ομιλίας στο Πρόγραμμα Make Your Own (TALK 2000) με μηνιαία συνδρομή €83,20 (με ΦΠΑ). Το πακέτο TALK 2000 είναι διαθέσιμο για νομικά και φυσικά πρόσωπα πελάτες της Cytamobile-Vodafone.

Για περισσότερες πληροφορίες για τα νέα αυτά προϊόντα/ υπηρεσίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα www.cytamobile-vodafone.com

Με την ευκαιρία αυτή, υπενθυμίζεται ότι μεγάλες επιχειρήσεις-πελάτες της Cyta μπορούν πάντα να απευθύνονται και στο δικό τους επιχειρηματικό σύμβουλο στη Cyta, για μια πιο προσωπική εξυπηρέτηση




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










234