Middlesex University: Επίσημες διακρίσεις στη διδασκαλία και την ικανοποίηση των φοιτητών


Σύμφωνα με δελτίο τύπου το Middlesex University:

Κατά τη διάρκεια του 2017 έλαβε αρκετά βραβεία για την υψηλή ποιότητας διδασκαλίας και έρευνας που παρέχει και έχει θετική επίδραση στην εμπειρία  και την ιδιοσυγκρασία των φοιτητών. Σήμερα βρίσκεται ανάμεσα στα 500 κορυφαία Πανεπιστήμια παγκόσμιας εμβέλειας παρουσιάζοντας αυξανόμενη άνοδο στη γενική κατάταξη Πανεπιστημίων.

Έλαβε το βραβείο Silver για την υψηλή ποιότητας διδασκαλίας στη Μ. Βρετανία στα πρώτα “Teaching Excellence Framework” βραβεία της Μ. Βρετανίας. Το νέο αυτό κυβερνητικό σχήμα εξετάζει τον σχεδιασμό, την οργάνωση, την αξιολόγηση της μεθόδου διδασκαλίας-μελέτης στη M.B. και καταλήγει στο συμπέρασμα ότι στο Middlesex University, οι σπουδαστές επιτυγχάνουν εξαιρετικά αποτελέσματα και έχουν πολύ καλές επιδόσεις κατά τη διάρκεια φοίτησης σε διαφορετικούς κλάδους  σπουδών.

Το Middlesex University αναγνωρίζει τη σημαντικότητα που  παρέχει η διδασκαλία στις διαλέξεις και τα σεμινάρια, η γνώση και η εμπειρία των φοιτητών που τελικά το ανέδειξαν στα υψηλά επίπεδα εκτίμησης των σπουδαστών, τα οποία επικροτήθηκαν και αποτέλεσαν καθοριστικό παράγοντα για την ομάδα της TEF.

 Άλλοι τομείς που επικροτεί η επιτροπή είναι τα εξής:

  • Η εξειδικευμένη υπηρεσία εύρεση εργασίας και απασχόλησης “MDXworks”,  καθοδηγεί τους φοιτητές κατά τη διάρκεια των ακαδημαϊκών ετών φοίτησης για μια επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία.
  • O συνδυασμός δεξιοτήτων και γνώσεων διαμορφώνει τις προσδοκίες για τη μελλοντική καριέρα.
  • H υπηρεσία παροχής “Student Learning Assistant Scheme” δεσμεύεται στην επιπλέον ακαδημαϊκή υποστήριξη και φροντίδα φοιτητών
  • Η μέθοδος διδασκαλίας επιβραβεύεται λαμβάνοντας μια σειρά βραβείων, τόσο το ακαδημαϊκό προσωπικό όσο και οι φοιτητές
  • Οι εξαιρετικοί φυσικοί και ψηφιακοί πόροι, συμπεριλαμβανομένου του προγράμματος ηλεκτρονικών βιβλίων που παρέχονται και ανανεώνονται με νέες πληροφορίες, στατιστικά στοιχεία κλπ., ικανοποιούν κατά το μέγιστο και βοηθούν τους σπουδαστές

Η Katharine Owen, απόφοιτος του course LLM Employment Law τόνισε ότι :

“Εντυπωσιάστηκα με το συνεχές υψηλό επίπεδο διδασκαλίας και μεθόδου του ακαδημαϊκού προσωπικού ανεξαιρέτως που έλαβα, καθηγητές και λέκτορες και το θετικό αντίκτυπο που είχε στο πρόγραμμα σπουδών μου”.

Βρίσκεται στις υψηλές θέσεις ranking στο Λονδίνο και παγκοσμίως.΄Εχει καταταχθεί ως το τρίτο καλύτερο μοντέρνο και σύγχρονο Πανεπιστήμιο στο Λονδίνο σύμφωνα με την “Times” και την “Sunday Times Good University Guide”.

Πρωταρχική μέριμνα είναι να επενδύει προγραμματισμένα υπέρογκα ποσά για τη  βελτίωση υπηρεσιών και διευκολύνσεων στους φοιτητές και στο  ακαδημαϊκό προσωπικό ετησίως. Αξιολογεί τα πανεπιστήμια ως προς την ικανοποίηση των φοιτητών, την ποιοτική έρευνα, την εξειδικευμένη γνώση, τις προοπτικές των αποφοίτων, τις διακρίσεις, τον δείκτη φοιτητών-προσωπικού, τις δαπάνες και τις υπηρεσίες που προσφέρονται, τις διεθνείς προοπτικές.

Η  συγκεκριμένη κατάταξη “Times Higher Education World University Rankings” αποτελεί σημαντικό γεγονός αφού το Middlesex University  βρίσκεται ανάμεσα στα 500 κορυφαία πανεπιστήμια του κόσμου. Τα αποτελέσματα του ranking στηρίζονται  στην αποτίμηση και τις επιδόσεις σε όλο το φάσμα της εκπαίδευσης.

Σύμφωνα με την Shelley Griffin απόφοιτο του MA International Relations: "Το Πανεπιστήμιο όχι μόνο δίνει τους πόρους, τις ευκαιρίες και την πολύτιμη ακαδημαϊκή υποστήριξη, αλλά προχωράει περισσότερο βαθιά να βεβαιωθεί ότι οι φοιτητές  δύναται να  φθάσουν  στο μέγιστο στάδιο  των δυνατοτήτων και εμπειριών”.
Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.
Newsletter


135