Μήνυμα προσμονής και ειρήνης από τους μαθητές των σχολείων του Ριζοκαρπάσου


Στην εξοχική κατοικία του Προέδρου της Βουλής στο Τρόοδος βρέθηκαν τα 27 από τα 32 παιδιά του Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου Ριζικαρπάσου, μεταφέροντας τα «δώρα» της προσμονής και της ατελεύτητης επιθυμίας για ειρήνη.
Μαθήτρια της Α' Λυκείου Ριζοκαρπάσου απευθυνόμενη στον Πρόεδρο της Βουλής είπε ότι η πρόσκληση του, αποτελεί ιδιαίτερη τιμή και επιβεβαιώνει την αμέριστη και συνεχή συμπαράσταση του Κοινοβουλίου στα παιδιά του Ριζοκαρπάσου.
“Να ξέρετε ότι είτε για εμάς, στήριγμα, αρωγός και συμπαραστάτης στον καθημερινό μας αγώνα”, πρόσθεσε προσφέροντας συμβολικό έργο του διευθύνοντα του σχολείου Φάνη Σεργίου, ως ένδειξη τιμής και σεβασμού.
“Ένα πλαστικό τσουβάλι δεν εξυπηρετεί αμιγώς τη μεταφορά τροφίμων για τους εγκλωβισμένους. Αφού άδειασε από αυτά, εσωκλείει τον ίδιο τον τόπο, που αντέχει στο χρόνο σαν τη σιδερένια οξειδωμένη κορνίζα που περιβάλλει, ένα σχολείο που αποτελεί φάρο φωτός διηνεκούς γνώσεως και προσμονής. Την Αχαιών Ακτή, το, απρόσκοπτο θιασώτη της ειρήνης”, ανέφερε η Άντρη Κουλουντή προσφέροντας στον Πρόεδρο της Βουλής δεύτερο έργο του Φάνη Σεργίου.
Τρίτο δώρο προς τον Πρόεδρο της Βουλής έδωσε η Πρόεδρος του μαθητικού συμβουλίου του Λυκείου Ριζοκαρπάσου Αντρη Αχιλλέως.
Επίσης η 13χρονη Ελένη γιόρτασε τα 13 γενέθλια της με τους συμμαθητές της, και τον Πρόεδρο του Κοινοβουλίου της πατρίδας της στην εξοχική του κατοικία στο Τρόοδος.
Οι μαθητές των σχολείων του Ριζοκαρπάσου στο ταξίδι τους από το Ριζοκάρπασο προς το Τρόοδος έκαναν σταθμό στο κτήριο της Βουλής και ακολούθως στο βοτανικό πάρκο στον Αμίαντο.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










181