Νέο Σύστημα Διορισμού Εκπαιδευτικών: Πρόσκληση για συνδρομητική εγγραφή και υποστήριξη


Οι οργανισμοί PROGNOSIS, ATHINA Educational Network και με τη συνεργασία και στήριξη του THALES Foundation προσκαλούν σε συνδρομητική εγγραφή ενδιαφερόμενους που ενδιαφέρονται για υποστήριξη στην προετοιμασία για τις εξετάσεις για διορισμό μέσω του νέου συστήματος διορισμών εκπαιδευτικών και εξασφάλιση θέσης στον κατάλογο διορισίμων. Ανάλογα με το είδος συνδρομής που θα επιλέξει το μέλος θα έχει πρόσβαση σε υλικό που θα τον βοηθήσει για τις εξετάσεις καθώς και δικαίωμα συμμετοχής σε ομαδικά εργαστήρια προετοιμασίας από ειδικούς μέντορες.

Υποψήφιοι για διορισμό εκπαιδευτικοί καλούνται να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους για συνδρομητική εγγραφή. Οι οργανωτές θα ενημερώσουν και θα επικοινωνήσουν με τους ενδιαφερόμενους με σχετικές πληροφορίες και επιλογές για πρόσβαση σε υλικό και συμμετοχή στα σχετικά εργαστήρια.

Τα εργαστήρια θα καλύπτουν το Γνωστικό, Δεξιότητες και Γλώσσα σε διάφορα προγράμματα.

  • Πρόγραμμα 100 ωρών: ΓΝΩΣΤΙΚΟ – ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ – ΓΛΩΣΣΑ (60 – 24 – 16 ώρες , αντίστοιχα)
  • Πρόγραμμα 38 ωρών ΓΝΩΣΤΙΚΟ – ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ – ΓΛΩΣΣΑ (ΩΡΕΣ 24 – 8 – 6 , αντίστοιχα)

Ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να επιλέγουν τμήματα των πιο πάνω προγραμμάτων ανάλογα με το είδος της συνδρομής που θα επιλέξουν. Κατ’ εξαίρεση οι φιλόλογοι θα πρέπει να κάνουν μαζί το Γνωστικό με τη Γλώσσα.

Τα πρώτα εργαστήρια αναμένεται να αρχίσουν τον Ιούλιο 2017. Κέντρα εργαστηρίων θα λειτουργήσουν στις πόλεις Λευκωσία, Λεμεσό, Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Ρέθυμνο. Ανάλογα με τη ζήτηση πιθανόν να οργανωθούν σεμινάρια και σε άλλες πόλεις της Κύπρου και Ελλάδας.

Οι μέντορες αποτελούνται από Κύπριους και Ελλαδίτες εκπαιδευτικούς και ακαδημαϊκούς υψηλής στάθμης με μεγάλη εμπειρία στα αντικείμενα των εξετάσεων. Τα ονόματα των μεντόρων θα τα βρείτε στον ιστοχώρο της πρόσκλησης www.thalescyprus.com (Παράθυρο Νέο Σύστημα Διορισμού Εκπαιδευτικών ή επιλέξετε NEWS) .

Για να σας σταλεί η σχετική αίτηση εγγραφής παρακαλούμε δηλώστε το ενδιαφέρον για εγγραφή ως συνδρομητής στο PROGNOSIS-ATHINAEDUCATIONALNETWORKστην πιο κάτω σύνδεση :     

https://goo.gl/forms/H7CqPKKy6NU5Hn1e2

Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο για πληροφορίες : support@thalescyprus.com

Τηλ. +357-22283600




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










181