Ο Άγγελος Πελεκάνος κατέκτησε αργυρό μετάλλιο στην 29η Διεθνή Ολυμπιάδα Πληροφορικής στο Ιράν


  Ο Κυπριακός Σύνδεσμός Πληροφορικής (Cyprus Computer Society - CCS) είναι στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσει πως συνεχίζονται οι επιτυχείς παρουσίες και διακρίσεις μαθητών μας σε Διεθνείς Διαγωνισμούς Πληροφορικής. Συγκεκριμένα, ο Κύπριος μαθητής Άγγελος Πελεκάνος κατέκτησε αργυρό μετάλλιο στην 29η Διεθνή Ολυμπιάδα Πληροφορικής που πραγματοποιήθηκε από 28 Ιουλίου μέχρι 4 Αυγούστου στην Τεχεράνη, Ιράν.

Το CCS, ο κατεξοχήν φορέας για την επιστήμη της Πληροφορικής και των ΤΠΕ (Τεχνολογιών Πληροφοριών και Επικοινωνιών), διοργανώνει κατά τα τελευταία 29 χρόνια σε ετήσια βάση υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού, τους Παγκύπριους Διαγωνισμούς Πληροφορικής για Μαθητές από τους οποίους προκύπτουν οι ομάδες που εκπροσωπούν την Κύπρο σε Διεθνείς διαγωνισμούς, όπως η Παγκόσμια Ολυμπιάδα Πληροφορικής και η Βαλκανική Ολυμπιάδα Πληροφορικής.

Οι Κυπριακές επιτυχίες στην Πληροφορική έχουν αυξηθεί κατακόρυφα τα τελευταία χρόνια και το CCS συγχαίρει θερμά τόσο τον διακριθέντα μαθητή όσο όλα τα μέλη της ομάδας. Το CCS εκφράζει επίσης τις θερμές ευχαριστίες του για την σκληρή δουλειά και άριστη συνεργασία ανάμεσα σε όλους τους  συντελεστές της επιτυχίας κατά τα τελευταία χρόνια, δηλαδή τους εκπαιδευτές οι οποίοι αφιλοκερδώς συμμετέχουν στη διοργάνωση των Παγκύπριων διαγωνισμών, την εκπαίδευση των διακριθέντων μαθητών και την προετοιμασία της ομάδας καθώς επίσης και το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού και ιδιαίτερα τους Επιθεωρητές Πληροφορικής. 




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










194