Ο Υπουργός Παιδείας Κώστας Καδής ξεκινά αυτή την εβδομάδα εκστρατεία ενημέρωσης των οργανωμένων συνόλων, κόμματα, γονείς, φοιτητές και μαθητές για τις προτάσεις του Yπουργείου του με έμφαση στο νέο σύστημα διορισμού εκπαιδευτικών στα δημόσια σχολεία: Όπως έγραψε χθες το Paideia-News η συζήτηση Υπουργού Παιδείας με τις εκπαιδευτικές οργανώσεις και για το σύστημα διορισμών θα γίνει στις 9 Δεκεμβρίου.
Αναλυτικά το πρόγραμμα του Υπουργού Παιδείας αυτή την εβδομάδα:
Τετάρτη 19/11/2014
3 μ.μ.: Θα έχει συνάντηση, στο Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού, με εκπροσώπους των κομμάτων για να τους παρουσιάσει και παραδώσει τις προτάσεις του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού για εκσυγχρονισμό του εκπαιδευτικού συστήματος.
Παρασκευή 21/11/2014
10 π.μ.: Θα έχει συνάντηση στο Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού με τις Συνομοσπονδίες Γονέων όλων των βαθμίδων για να τους παρουσιάσει και παραδώσει τις προτάσεις του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού για εκσυγχρονισμό του εκπαιδευτικού συστήματος.
2 μ.μ.: Θα έχει συνάντηση με το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΣΕΜ, στο Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού.
2.30 μ.μ.: Θα έχει συνάντηση, στο Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού, με τα Διοικητικά Συμβούλια της ΠΟΦΕΝ και της ΠΣΕΜ για να τους παρουσιάσει και παραδώσει τις προτάσεις του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού για εκσυγχρονισμό του εκπαιδευτικού συστήματος.