Ο Καδής στη Θεσσαλονίκη για τις εκδηλώσεις καταδίκης των μαύρων επετείων


Ο Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού Κώστας Καδής αναχωρεί σήμερα Σαββατο για τη Θεσσαλονίκηόπου θα εκπροσωπήσει την Κυβέρνηση της Κυπριακής Δημοκρατίας σε εκδηλώσεις καταδίκης του  πραξικοπήματος και της εισβολής.

 Απόψε στις 7  θα χαιρετήσει την εκδήλωση στο Άλσος των Αγνοουμένων της Κυπριακής τραγωδίας  στη Βεργίνα,στο Νομό Ημαθίας.

 Αύριο Κυριακή στις 9:30 πμ θα εκφωνήσει επιμνημόσυνο λόγο στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στο ΛΚΝΛΓ' Σώμα Στρατού και θα καταθέσει στεφάνι στο Ηρώο του Γ' Σώματος Στρατού. Στις 730 μμ θα παραστεί στην εκδήλωση-συμβολική περιποίηση του Άλσους των Αγνοουμένωντης Κυπριακής τραγωδίας στην Καλαμαριά.  Στις 8:30 μμ θα μιλήσει σε εκδήλωση στην Πλατεία Προσφυγικού Ελληνισμού, στο Δημαρχείο Καλαμαριάς.Θα επιστρέψει στην Κύπρο τη Δευτέρα 7 Ιουλίου.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter











163