Θα παρουσιάσει το βιβλίο του για το Κυπριακό
Εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου του τέως Yπουργού Εξωτερικών της Ελλάδας Νίκου Κοτζιά διοργανώνει την ερχόμενη Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2019 (18.00-20.00) το Κυπριακό Κέντρο Ευρωπαϊκών και Διεθνών Υποθέσεων του Πανεπιστημίου Λευκωσίας.
Για το βιβλίο του Ν. Κοτζιά «Κύπρος 2015-2018 Μια τριετία που άλλαξε το Κυπριακό. Η μάχη για την κανονικότητα χωρίς «παρεμβατικά δικαιώματα» και «εγγυήσεις» (Εκδόσεις Ελληνική Δημοκρατία, Υπουργείο Εξωτερικών, 2018), θα μιλήσουν ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Χριστοδουλίδης, ο τέως Υπουργός Εξωτερικών Ιωάννης Κασουλίδης και ο δημοσιογράφος Κώστας Βενιζέλος. Θα ακολουθήσει αντιφώνηση από τον Νίκο Κοτζιά. Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Πρόεδρος του Κέντρου, Καθηγητής Ανδρέας Θεοφάνους ο οποίος θα συντονίσει και την εκδήλωση.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Cine Studio, στο Κεντρικό Κτίριο του Πανεπιστημίου Λευκωσίας και θα ακολουθήσει δεξίωση. Για κρατήσεις και πληροφορίες τηλ.: 22841600 και email: cceia@unic.ac.cy