Ο Προέδρος της Βουλής εγκαινίασε τις νέες εγκαταστάσεις του KES College


ΚΥΠΕ - Στη σημασία της ενίσχυσης των προγραμμάτων σπουδών, της τεχνολογικής εξέλιξης των μέσων παροχής σπουδών και της άμεσης ένταξης στην αγορά εργασίας, εστίασε ο Πρόεδρος της Βουλής Δημήτρης Συλλούρης, σε χαιρετισμό του στα εγκαίνια των νέων κτιριακών εγκαταστάσεων αισθητικής του KES College.

«Tο πιο σημαντικό διακύβευμα του εκπαιδευτικού μας συστήματος είναι η ενίσχυση των προγραμμάτων σπουδών, η τεχνολογική εξέλιξη των μέσων παροχής σπουδών και η άμεση ένταξη στην αγορά εργασίας», είπε ο κ. Συλλούρης σύμφωνα με ανακοίνωση της Βουλής.
«Στην εποχή της ραγδαίας εξέλιξης της τεχνολογίας η απόκτηση γνώσεων και δεξιοτήτων -σχετικά με την οργάνωση, τη διοίκηση, τη διαχείριση, και την επιχειρηματικότητα- αλλά και η απόκτηση τεχνολογικών γνώσεων για επιλογή κατάλληλων μηχανημάτων και εξοπλισμού της μονάδας αισθητικής, είναι  απαραίτητα για την εξέλιξη του προγράμματος», πρόσθεσε.
Αναφερόμενος στη Σχολή Αισθητικής του KES College, ανέφερε ότι διαθέτει πιστοποιημένα προγράμματα σπουδών, αλλά και κτιριακές εγκαταστάσεις και υποδομές που παρέχουν θεωρητικές και εργαστηριακές γνώσεις που στοχεύουν στην επιστημονική κατάρτιση σε θέματα του κλάδου της αισθητικής και στην άρτια εξειδίκευση των φοιτητών σε σύγχρονες μεθόδους.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










405