Ο Χρίστος Μιχαήλ, νέος Επαρχιακός Γραμματέας του Φοιτητικού Τμήματος της ΕΔΟΝ


 

Στη συνεδρία, παρών ήταν και ο ΓΓ της ΕΔΟΝ, Χάρης Καράμανος, ο οποίος προέβη σε ανάλυση των πολιτικών εξελίξεων αλλά και των καθηκόντων των στελεχών της Προοδευτικής για το επόμενο διάστημα και ειδικά ενόψει Προεδρικών Εκλογών. Έμφαση δόθηκε στην αποχή που παρουσιάζεται στους νέους και τονίστηκε η σημασία της εγγραφής των νέων στους εκλογικούς καταλόγους, για να μπορούν να συμμετέχουν στις εκλογικές διαδικασίες.

 

Η συνεδρία του Φοιτητικού Συμβουλίου ολοκληρώθηκε με την εκλογή της νέας Γραμματείας του Φοιτητικού, η οποία αποτελείται από τον Επαρχιακό Γραμματέα και τα εξής 14 μέλη του Φοιτητικού Συμβουλίου: Ζαχαρίου Αντώνη, Ιωάννου Δημήτρη, Καλλή Μιχάλη, Κούκο Νάσο, Παναγιώτου Αντρέα, Σιαμμά Μάριο, Χατζηττοφή Σάββα, Χριστοφή Σωτήρη, Χριστοφή Κυριάκο, Αντωνίου Αντρέα, Μακρή Χρίστο, Παπακωνσταντίνου Γιώργο, Βιτσαίδη Γιάγκο και Μανώλη Χριστιάνα 

Βιογραφικό Χρίστου Μιχαήλ

Ο Χρίστος Μιχαήλ κατάγεται από το χωριό Λουβαράς, της Επαρχίας Λεμεσού. Είναι απόφοιτος του τμήματος Πολιτικών Επιστημών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονικής. Διετέλεσε Πρόεδρος της Προοδευτικής Κίνησης Κυπρίων Φοιτητών Θεσσαλονίκης (2007-2008), μέλος του Φοιτητικού Συμβουλίου της ΕΔΟΝ από το 2006, μέλος της Γραμματείας του Φοιτητικού από το 2008 και μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου της ΕΔΟΝ από το 2008. Διετέλεσε, επίσης, μέλος του Δ.Σ. της ΕΦΕΚ Θεσσαλονίκης (2006-2008), μέλος της Συμβουλευτικής Επιτροπής Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης από το 2010, Γενικός Γραμματέας της ΠΟΦΕΝ (2010-2011) και Πρόεδρος της ΠΟΦΕΝ (2012).»

 

Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.Newsletter


54