Ο υπουργός Παιδείας θα ακούσει και σήμερα τις θέσεις των εμπλεκομένων για το σύστημα διορισμών


Με τον υπουργό Παιδείας ακροατή πραγματοποιείται η σημερινή συνεδρία του Συμβουλίου Παιδείας με θέμα συζήτησης τη βελτίωση του συστήματος προσλήψεων εκπαιδευτικών στα δημόσια σχολεία.  

Όπως πληροφορούμαστε, ούτε στη σημερινή συνεδρία ο κ. Κενεβέζος θα ανοίξει τα χαρτιά του στο θέμα των διαφοροποιήσεων που προτίθεται να κάνει επί του αρχικού του σχεδίου.

Εντούτοις, όπως το Paideia-News αποκάλυψε, ο υπουργός Παιδείας δεν βλέπει πως μπορεί αν κατοχυρωθούν οι συμβασιούχοι και έκτακτοι θέση που δημιουργεί δεδομένα αδιεξόδου στο διαλόγου. Νεότερες πληροφορίες του Paideia-News αναφέρουν ότι ο κ. Κενεβέζος για να γεφυρώσει αυτή τη διαφορά θα δώσει μεγαλύτερο προβάδισμα στους συμβασιούχους και έκτακτους με το σύστημα της μοριοδότησης. Με αυτό τον τρόπο πιστεύει ότι θα έχουν σαφές προβάδισμα με τη βαθμολογία που θα συγκεντρώνουν για διορισμό.

Αυτό που θεωρείται δεδομένα είναι ότι αλλάζουν τα δεδομένα σε ότι αφορά τα χρονοδιαγράμματα. Το σίγουρο είναι ότι η συνεδρία του Συμβουλίου Παιδείας θα  μετατεθεί προς το τέλος του μήνα αντί στις 20 που είναι προγραμματισμένη.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter











121