Οδοιπορικά για μετακινούμενους εκπαιδευτικούς 2011‐2012


Η εγκύκλιος

Έχω οδηγίες να αναφερθώ στο πιο πάνω θέμα και παρακαλώ όπως το συντομότερο δυνατό και όχι αργότερα από 17/02/2012, στείλετε συμπληρωμένα τα πιο κάτω έντυπα στο Λογιστήριο του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού, γωνία Κίμωνος και Θουκυδίδη, 1434 Λευκωσία:

 

Α) Έντυπο με τα προσωπικά στοιχεία Μετακινούμενου Εκπαιδευτικού (συν. έντυπο 1)το οποίο θα πρέπει να είναι υπογραμμένο από τον Διευθυντή του σχολείου της έδρας του εκπαιδευτικού. Το έντυπο θα πρέπει να συνοδεύεται με αντίγραφο του τίτλου ιδιοκτησίας του αυτοκινήτου. Σε περίπτωση που το αυτοκίνητο δεν ανήκει στον εκπαιδευτικό που θα το χρησιμοποιεί θα πρέπει να επισυνάπτεται γραπτή εξουσιοδότηση του ιδιοκτήτη για χρήση του αυτοκινήτου για υπηρεσιακούς λόγους από τον συγκεκριμένο εκπαιδευτικό.


Β) Εξουσιοδότηση για πληρωμή από το FIMASμε έμβασμα (συν. έντυπο 2) μαζί με αντίγραφο του Τραπεζικού Λογαριασμού στον οποίο θα φαίνονται ΜΟΝΟ το όνομα / διεύθυνση της Τράπεζας, το όνομα του δικαιούχου και ο Αριθμός Τραπεζικού Λογαριασμού ΙΒΑΝ.

Σημειώνεται ότι Οδοιπορικά δικαιούνται οι εκπαιδευτικοί:

 

1. Που μετακινούνται σε δύο ή περισσότερα σχολεία, με την προϋπόθεση ότι το σχολείο στο οποίο μετακινούνται, είναι σε απόσταση μεγαλύτερη από την έδρα τους σε σχέση με το τόπο διαμονής τους. Στην περίπτωση αυτή δικαιούνται οδοιπορικά για τη διαφορά των δύο αποστάσεων.

2. Όσοι εκπαιδευτικοί είναι διορισμένοι σε δύο ή περισσότερα σχολεία στην ίδια πόλη και μετακινούνται την ίδια μέρα στα σχολεία αυτά.

Το δελτίο πληρωμής οδοιπορικών Γ.Λ. 16 και Γ.Λ. 16Αθα πρέπει να υποβάλλεται στο Λογιστήριο του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού ορθά συμπληρωμένο και υπογραμμένο Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού 1434 Λευκωσία

Τηλ: 22 800 600 φαξ: 22 305171 Ιστοσελίδα: http://www.moec.gov.cy

από τον Διευθυντή του σχολείου στο οποίο μετακινείται ο εκπαιδευτικός.

Τα έντυπα οδοιπορικών για την περίοδο Σεπτεμβρίου – Δεκεμβρίου, 2011 θα πρέπει να υποβληθούν άμεσα μαζί με το έντυπο με τα προσωπικά στοιχεία Μετακινούμενου Εκπαιδευτικού. Τα έντυπα οδοιπορικών για την περίοδο Ιανουαρίου – Ιουνίου, 2012 θα πρέπει να υποβληθούν το αργότερο μέχρι το τέλος Ιουλίου, 2012. Ευθύνη για την έγκαιρη υποβολή των εντύπων

έχουν οι άμεσα ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί.

Διευκρινίζεται ότι:

1. Σύμφωνα με τις πρόνοιες των εδαφίων 35‐38 των περί Δημόσιας Υπηρεσίας

(Απολαβές, Επιδόματα και άλλα Οικονομικά Ωφελήματα των Δημοσίων Υπαλλήλων) Κανονισμών του 1995 (Κ.Δ.Π. 175/95)όλοι θα πρέπει να χρησιμοποιούν το πιο οικονομικό μεταφορικό μέσο και όπου είναι δυνατή η χρήση υπεραστικών ταξί θα καταβάλλεται το ανάλογο κόμιστρο. Θα πρέπει επίσης να γίνεται συντονισμός των μετακινήσεων των εκπαιδευτικών και όπου είναι δυνατό να συνταξιδεύουν.

 

2. Οι Διευθυντές των σχολείων της μετακίνησης που υπογράφουν τα έντυπα

οδοιπορικών να βεβαιώνονται για την ορθότητα των μετακινήσεων και της σωστής συμπλήρωσης του εντύπου οδοιπορικών.


3. Σχολείο έδρας θεωρείται το σχολείο στο οποίο ο εκπαιδευτικός διδάσκει τις

περισσότερες περιόδους.

4. Ο αριθμός Ταυτότητας του εκπαιδευτικού και τα στοιχεία του αυτοκινήτου του θα πρέπει να αναγράφονται πάντοτε μαζί με τα άλλα στοιχεία που ζητούνται στο έντυπο οδοιπορικών.

 

5. Για το σχολικό έτος 2011 – 2012 οι πληρωμές οδοιπορικών θα γίνονται με έμβασμα στο τραπεζικό λογαριασμό που θα δηλωθεί από τον κάθε εκπαιδευτικό.

Για οποιεσδήποτε επιπρόσθετες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στον αριθμό τηλεφώνου 22‐809552.

Η συνεργασία όλων θεωρείται απαραίτητη».

 

Για το έντυπο Οδοιπορικών ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Για την εξουσιοδότηση για πληρωμές από το FIMAS ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Για ΓΛ16 και ΓΛ16Α ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Για τους Κανονισμούς ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










185