ΟΕΛΜΕΚ: Ικανοποίηση για τη μη αύξηση κατά μία ώρα, του ωραρίου των εκπαιδευτικών


Η ΟΕΛΜΕΚ, με ανακοίνωσή της εκφράζει την ικανοποίησή της, για τις πρόσφατες εξελίξεις, με βάση τις οποίες, δεν θα εφαρμοστεί η απαίτηση της Τρόικας για αύξηση κατά μια ώρα του διδακτικού ωραρίου των εκπαιδευτικών. Στην ανακοίνωσή της, επίσης επισημαίνει τα εξής:

 «Μια τέτοια εξέλιξη, όπως είναι γνωστό, θα άφηνε στο δρόμο 500 συναδέλφους εκπαιδευτικούς, ενώ θα προκαλούσε και πολλές παρενέργειες στην παιδεία, οικονομικές, εκπαιδευτικές, παιδαγωγικές κ.α.

Με την ευκαιρία θέλουμε να χαιρετήσουμε το πνεύμα συνεργασίας και κοινωνικής αλληλεγγύης που επέδειξαν οι συνάδελφοι σ’ ό, τι αφορά την αποκοπή ποσοστού από τους μισθούς τους για να μη μείνουν στο δρόμο συνάδελφοι τους. 

Θέλουμε, παράλληλα, να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας προς τον ΥΠΠ Κυριάκο Κενεβέζο για τις ενέργειες του ώστε να απαλειφθεί η πρόνοια για την αύξηση μιας ώρας στο ωράριο των εκπαιδευτικών.

Η ΟΕΛΜΕΚ τονίζει ότι θα συνεχίσει τον αγώνα και θα εργαστεί με όλα τα μέσα και όλες τις δυνάμεις της ώστε να διοριστούν από τον ερχόμενο Σεπτέμβρη όλοι οι συνάδελφοι εκπαιδευτικοί».




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










278