ΟΕΛΜΕΚ: Με μέτρα προειδοποιούν έκτακτοι και συμβασιούχοι


Την έντονη ανησυχία τους για το θέμα του διορισμού των εκτάκτων και συμβασιούχων εκπαιδευτικών εξέφρασαν οι εκπρόσωποι του ομώνυμου Συνδέσμου σε συνάντηση που είχαν με τη Γραμματεία της ΟΕΛΜΕΚ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΟΕΛΜΕΚ, οι εκπρόσωποι του Συνδέσμου ζήτησαν υλοποίηση της υπόσχεσης τόσο του Προέδρου της Δημοκρατίας όσο και του Υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού για διορισμό όλων των εκτάκτων και συμβασιούχων με τη νέα σχολική χρονιά.

«Όπως τόνισαν, από τη στιγμή που έγινε ακόμη και αποκοπή μισθών από τους εκπαιδευτικούς, για να μην παραμείνουν χωρίς εργασία οι έκτακτοι και οι συμβασιούχοι, τότε το κράτος έχει καθήκον να πάρει όλα τα αναγκαία μέτρα, για να υλοποιηθούν οι υποσχέσεις που δόθηκαν.

Στην αντίθετη περίπτωση θεωρούμε ότι η κυβέρνηση και ειδικότερα το ΥΠΠ θα φέρουν ακεραία την ευθύνη για το τεράστιο κοινωνικό πρόβλημα που θα δημιουργηθεί τον ερχόμενο Σεπτέμβρη.

Η ΟΕΛΜΕΚ εξέφρασε την υποστήριξή της προς τους εκτάκτους και συμβασιούχους και υπογράμμισε ότι θα βρίσκεται στο πλευρό τους στον αγώνα για διορισμό όλων των συναδέλφων».




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










160