Οκτώ νέοι διορισμοί συμβασιούχων δασκάλων μέχρι την Παρασκευή. Η εικόνα με τους αδιόριστους


Στην ανακοίνωση οκτώ νέων διορισμών, θα προχωρήσει η Επιτροπή Εκπαιδευτικής Υπηρεσίας μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Paideia-News, από την ΕΕΥ οι διορισμοί αυτοί γίνονται επειδή 8 συμβασιούχοι δεν αποδέχτηκαν το διορισμό τους στην τελευταία ανακοίνωση της Επιτροπής.

Οι ίδιες πληροφορίες του Paideia-News αναφέρουν ότι  σήμερα, οι συμβασιούχοι που εργάζονταν πέρσι και δεν έτυχαν διορισμού ανέρχονται στους 70. Αν αφαιρεθούν οι 8 θέσεις που θα ανακοινωθούν μέχρι την Παρασκευή και η μια θέση του Κάμπου όπως γράψαμε στην προηγούμενη μας είδηση τότε μένουν 61 θέσεις.

Εκκρεμεί ακόμη και το αίτημα των γονέων των μαθητών του Δημοτικού Κάτω Πύργου Τηλλυρίας και Πωμού, οι οποίοι πραγματοποιούν μαζί με τα παιδιά εκδήλωση διαμαρτυρίας έξω από το Υπουργείο Παιδείας ζητώντας ακόμη ένα εκπαιδευτικό. Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει οποιαδήποτε θετική εξέλιξη επί του αιτήματος.

Από αύριο Δευτέρα, οπόταν θα επιστρέψουν οι μαθητές στα σχολεία, θα διαφανούν και τα τελευταία κενά  που θα καλυφθούν με τους τελευταίους διορισμούς. Ο αριθμός των θέσεων αυτών δεν είναι δυνατό να υπολογιστεί σήμερα.  




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










151