Όχι από ΔΗΣΥ για αποπαγοποίηση όλων των θέσεων προαγωγής στην εκπαίδευση


Οργιώδες παρασκήνιο διαδραματίζεται τις τελευταίες μέρες αναφορικά με την σημερινή συνεδρία της Επιτροπής Οικονομικών, στη διάρκεια της οποίας θα συζητηθεί το θέμα της αποπαγοποίησης των προαγωγών στην εκπαίδευση

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Paideia-News, ο Δημοκρατικός Συναγερμός έχει αποφασίσει από την Πέμπτη ότι δεν πρόκειται να ψηφίσει υπέρ της αποπαγοποίησης των προαγωγών. Όπως δήλωσε αξιωματούχος του κυβερνώντος κόμματος στο Paideia-News, είναι προκλητικό να ζητείται από τη μια η μεταρρύθμιση στην παιδεία και από την άλλη να ζητείται η έγκριση αυτού του υπερβολικού αριθμού Βοηθών Διευθυντών. Ο ΔΗΣΥ, πρόσθεσε ο ίδιος αξιωματούχος, θα εγκρίνει αυτές τις θέσεις που πιστεύει ότι είναι αρκετές για ομαλή στελέχωση των σχολείων.

Επιπρόσθετες πληροφορίες του Paideia-News,που ωστόσο δεν έγινε κατορθωτό απόψε να διασταυρωθούν και μεταδίδονται με επιφύλαξη αναφέρουν ότι παρόμοιες τάσεις υπάρχουν και σε άλλο κόμμα.

Ήδη άρχισαν να ασκούνται έντονες πιέσεις στο ΔΗΣΥ για αλλαγή της στάσης του και όλα δείχνουν  ότι το αποτέλεσμα της αυριανής συνεδρίας της Επιτροπής Οικονομικών θα είναι αβέβαιο.
Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.Newsletter

58