Παν. Frederick: Και το Φεβρουάριο εργαστήρια στο χώρο της «Έκθεσης Αρχαίας Ελληνικής Τεχνολογίας»


Βασιζόμενοι στη μεγάλη ζήτηση που υπάρχει από μέρους του κοινού για συμμετοχή στα εργαστήρια κατασκευής πειραματικών συσκευών από ανακυκλώσιμα υλικά, που πραγματοποιούνται στο χώρο της «Έκθεσης Αρχαίας Ελληνικής Τεχνολογίας», το Πανεπιστήμιο Frederick ανακοινώνει ότι θα πραγματοποιηθούν εργαστήρια και το Φεβρουάριο (παράλληλα με την έκθεση που θα λειτουργεί κανονικά μέχρι και τις 28 Φεβρουαρίου).

Συγκεκριμένα, τα Σάββατα 1 και 8 Φεβρουαρίου 2014 θα πραγματοποιηθούν στο χώρο της έκθεσης ακόμη δύο Διαδραστικά Εργαστήρια Κατασκευής Πειραματικών Συσκευών από Ανακυκλώσιμα Υλικά. Τα παιδία μαζί με τους γονείς τους θα έχουν την ευκαιρία να κατασκευάσουν την «Κούπα του Πυθαγόρα» και μέσα από αυτή τη δραστηριότητα να κατανοήσουν την ευρηματικότητα των αρχαίων Ελλήνων, να αναπτύξουν δημιουργική σκέψη, περιβαλλοντική συνείδηση, και να εξοικειωθούν με την επιστημονική έρευνα

Μετά την πραγματοποίηση κάθε εργαστηρίου θα  μπορεί το κοινό να ξεναγηθεί δωρεάν στην έκθεση.

Ώρες Λειτουργίας Έκθεσης για το κοινό: Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή, 9.00 - 13.00 και 15.00 - 19.00 και Σάββατο 10.00 - 15.00. Όλες τις ώρες πραγματοποιούνται δωρεάν ειδικές ξεναγήσεις για παιδιά, καθώς και για μεγάλους. Παρέχεται επίσης σε όλα τα παιδιά σχετικό εκπαιδευτικό υλικό δωρεάν.

Περισσότερες πληροφορίες: www.frederick.ac.cy/greektechnology




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










110