Πανεπιστήμιο Frederick: Μέρες γνωριμίας


Το Πανεπιστήμιο Frederick και το Frederick Institute of Technology (FIT) σας προσκαλούν σε συνάντηση με τους υπεύθυνους του Γραφείου Εγγραφών με σκοπό την ενημέρωση σχετικά με τα ακαδημαϊκά προγράμματα σπουδών, τις υποτροφίες και τις προοπτικές εργοδότησης των αποφοίτων.

Οι συναντήσεις ενημέρωσης θα περιλαμβάνουν: παρουσίαση, στις 6.30 μ.μ. και συζήτηση προς επίλυση αποριών.

Λάρνακα

Τρίτη, 03.07.2018, 6-8 μ.μ., Στέγη Γραμμάτων

Πάφος

Πέμπτη, 05.07.2018, 6-8 μ.μ., Ξενοδοχείο Almyra

Λευκωσία & Λεμεσός

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε τα γραφεία εισδοχής του Πανεπιστημίου και του FIT που λειτουργούν στη Λευκωσία και Λεμεσό ως ακολούθως:

Δευτέρα μέχρι Παρασκευή: 8 π.μ. - 7μ.μ.,

Σάββατο: 8 π.μ. - 1 μ.μ.

Μπορεί επίσης να διευθετηθεί συνάντηση των ενδιαφερομένων με καθηγητές του Πανεπιστημίου ή του FIT για περισσότερες εξειδικευμένες πληροφορίες για τα προγράμματα σπουδών, όπως επίσης και να διευθετηθούν επισκέψεις στους χώρους διδασκαλίας των φοιτητών όπως π.χ. στα εργαστήρια. Σχεδίασε το mellon σου με επιτυχία!

Λάβε δωρεάν εξατομικευμένη καθοδήγηση από τους ειδικά εκπαιδευμένους Συμβούλους δηλώνοντας συμμετοχή στο μοναδικό ολοκληρωμένο εργαλείο επαγγελματικού προσανατολισμού E-MELLON! Το συγκεκριμένο τεστ δεν εξετάζει μόνο τα ενδιαφέροντά σου αλλά και την προσωπικότητα, τις αξίες και τις ικανότητές σου, παρέχοντας έτσι μια πιο ολοκληρωμένη διερεύνηση της επαγγελματικής σου ταυτότητας, οδηγώντας σε στην ορθότερη  επιλογή του προγράμματος σπουδών που σου ταιριάζει.

Λευκωσία: Γιάννη Φρειδερίκου 7, Παλλουριώτισσα, 1036 Λευκωσία, Τηλ. 22394394

Λεμεσός: Μάριου Αγαθαγγέλου 18, Άγιος Γεώργιος Χαβούζας, 3080 Λεμεσός, Τηλ. 25730975




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










111