Πανηγυρική Τελετή Αποφοίτησης Διδακτορικών Φοιτητών Ινστιτούτου Κύπρου


Πραγματοποιήθηκε την 1η  Ιουλίου, η πανηγυρική τελετή αποφοίτησης των Διδακτορικών φοιτητών του Ινστιτούτου Κύπρου στην παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη. Η αποφοίτηση, που αποτέλεσε την κορύφωση των εκδηλώσεων για την συμπλήρωση 10 χρόνων από την ίδρυση του Ινστιτούτου Κύπρου, πραγματοποιήθηκε στο Λεβέντειο Δημοτικό Μουσείο.

Τα διδακτορικά πτυχία απένειμε ο Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού Δρ Κώστας Καδής. Στη διάρκεια της τελετής ανακηρύχθηκαν επίτιμοι διδάκτορες ο Prof. Richard Newell Cooper, η Edmee Λεβέντη,  ο Γιάννης  Ιωαννίδης και ο Ανδρέας Μούσκος, ως αναγνώριση στη σημαντική προσφορά τους, στη δημιουργία και ανάπτυξη του Ινστιτούτου Κύπρου.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν σημαντικές προσωπικότητες από την επιστημονική, επιχειρηματική, πολιτική και κοινωνική ζωή του τόπου.

Το Ινστιτούτο Κύπρου στη μέχρι τώρα πορεία του, έχει να επιδείξει σημαντικά επιτεύγματα και αφήνει ήδη το στίγμα του ως ένα περιφερειακό κέντρο αριστείας στους τομείς της έρευνας και της εκπαίδευσης.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










163