Παράταση ημερομηνίας υποβολής αιτήσεων για το Πρόγραμμα ΜΒΑ του ΜΙΜ


Το Mediterranean Institute of Management (ΜΙM) ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους νέους πτυχιούχους ότι λόγω τεχνικών προβλημάτων που παρουσιάστηκαν στην ιστοσελίδα του ΜΙΜ, αποφασίστηκε όπως παραταθεί η ημερομηνία υποβολής της ηλεκτρονικής αίτησης συμμετοχής για το διεθνές αναγνωρισμένο Πρόγραμμα ΜΒΑ 2017/18 του ΜΙΜ.

Ως εκ τούτου η αίτηση που είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα του ΜΙΜ: www.mim.ac.cy, μπορεί να υποβληθεί μέχρι την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2017. Το Πρόγραμμα αρχίζει την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2017 και ολοκληρώνεται το Σεπτέμβριο του 2018.

Υπενθυμίζεται ότι τα δίδακτρα του Προγράμματος είναι €3.426 με δυνατότητα φοιτητικής χορηγίας ύψους €2.565 και καταβάλλονται σε τρεις ισόποσες δόσεις. Αναφέρεται ότι θα προσφερθεί υποτροφία ύψους €1.142 (δίδακτρα πρώτου τριμήνου) σε φοιτητή που θα εξασφαλίσει τη  ψηλότερη βαθμολογία στην εξέταση εισδοχής  του Προγράμματος.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον Προϊστάμενο του ΜΙΜ, κ. Άκη Νικολαΐδη, τηλ. 22806117 και ηλεκτρονική διεύθυνση knicolaides@kepa.mlsi.gov.cy ή στη Λειτουργό του ΜΙΜ, κ. Έλενα Χριστοδουλίδου τηλ. 22806106 και ηλεκτρονική διεύθυνση echristodoulidou@kepa.mlsi.gov.cy .




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










889