Παραχώρηση μερικής υποτροφίας για το Πρόγραμμα ΜΒΑ του MIM


   Το Mediterranean Institute of Management (ΜΙM) ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους νέους πτυχιούχους ότι η RCB Bank στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, θα προσφέρει υποτροφία ύψους €1.142 (δίδακτρα πρώτου τριμήνου) σε φοιτητή που θα εξασφαλίσει τη  ψηλότερη βαθμολογία στην εξέταση εισδοχής  του Προγράμματος ΜΒΑ 2017-2018 που θα διεξαχθεί στις 6 Σεπτεμβρίου 2017.

Σημειώνεται ότι οι αιτήσεις για το διεθνές αναγνωρισμένο Πρόγραμμα ΜΒΑ θα πρέπει να υποβληθούν μέχρι τις 4 Σεπτεμβρίου 2017.  Η ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα του ΜΙΜ: www.mim.ac.cy.

Στόχος του αγγλόφωνου Προγράμματος ΜΒΑ του ΜΙM είναι να προσφέρει στους νέους πτυχιούχους τόσο ακαδημαϊκή μόρφωση σε επίκαιρα θέματα Διεύθυνσης όσο και την ευκαιρία να αναπτύξουν επαγγελματικές διευθυντικές δεξιότητες στις πραγματικές συνθήκες της αγοράς εργασίας της Κύπρου, μέσω πρακτικής κατάρτισης (internship) σε διάφορες επιχειρήσεις / οργανισμούς / κυβερνητικά τμήματα, βελτιώνοντας την απασχολησιμότητα τους.

Το Πρόγραμμα είναι δομημένο σε τρία τρίμηνα.  Αρχίζει τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017 και ολοκληρώνεται το Σεπτέμβριο του 2018. Τα δίδακτρα του Προγράμματος είναι €3.426 με δυνατότητα φοιτητικής χορηγίας και καταβάλλονται σε ισόποσες δόσεις ανά τρίμηνο. Δείτε το ενημερωτικό έντυπο (Prospectus ) του Προγράμματος ΜΒΑ 2017-2018 κάνοντας κλικ εδώ.

Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον Προϊστάμενο του ΜΙΜ, κ. Άκη Νικολαΐδη, τηλ. 22806117 και ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] ή στη Λειτουργό του ΜΙΜ, κ. Έλενα Χριστοδουλίδου τηλ. 22806106 και ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] .

 

Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.Newsletter


80