Παρουσίαση De Montfort University Leicester στη Λευκωσία


To πανεπιστήμιο  De Montfort στο Leicester της Μεγάλης Βρετανίας θα πραγματοποιήσει παρουσίαση στην Κύπρο στις 22 Ιουλίου 2015 στο Hilton Hotel, Λευκωσία. Ο εκπρόσωπος του Πανεπιστημίου θα ενημερώσει τους παρευρισκόμενους

σχετικά με θέματα διαμονής, κόστος ζωής στην περιοχή, κλάδους σπουδών και άλλα πολλά. Η παρουσίαση αφορά φοιτητές που θα ξεκινήσουν τις σπουδές τους το Σεπτέμβριο του 2015 ως επίσης και μαθητές (και γονείς) που ενδιαφέρονται για σπουδές στη Μεγάλη Βρετανία.

 Σύμφωνα με δελτίο Τύπου:

Το πανεπιστήμιο του De Montfort προσφέρει τον τέλειο συνδυασμό άριστης ακαδημαϊκής εκπαίδευσης και φήμης με μια άνετη φοιτητική ζωή στην πόλη του Leicester. Η πόλη βρίσκεται στο κέντρο της Αγγλίας, και είναι εύκολα προσβάσιμη από το Λονδίνο, το Birmingham, το Manchester και το Leeds. Το πανεπιστήμιο έχει πληθυσμό 23,000 φοιτητών και προσφέρει μεταξύ άλλων πτυχία στους τομείς των τεχνών, αρχιτεκτονικής, διοίκησης επιχειρήσεων, πληροφορικής, σχεδιασμού, μηχανικής, κοινωνικών επιστήμων και νομικής. Είναι βαθμολογημένο με άριστα για την διδασκαλία που προσφέρει και οι απόφοιτοι του εργοδοτούνται αμέσως μετά το πέρας των σπουδών τους. Η διαμονή σε ολοκαίνουριες εστίες προσφέρεται για όλους τους φοιτητές.

Για περισσότερες πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής στο 22669779.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










233