Παρουσίαση ποιητικών συλλογών της Ελένης Αρτ.-Φωτιάδου, Φωνήεντα σε περίπτερο και Χειμερία Ζάλη


   Oι Εκδόσεις Μανδραγόρας παρουσίασαν πρόσφατα στην Κύπρο τις δύο τελευταίες ποιητικές συλλογές της Ελένης Αρτεμίου-Φωτιάδου, «Φωνήεντα σε περίπτερο» (2016) και «Χειμερία Ζάλη» (2017). Τις ποιητικές συλλογές παρουσίασαν οι: Αγγελική Ασπρογέρακα –Γρίβα, Δικηγόρος, Μέλος της Συντακτικής Επιτροπής του Μανδραγόρα, Κώστας Κρεμμύδας, Ποιητής, Εκδότης του Μανδραγόρα και Τριαντάφυλλος Κωτόπουλος, Αναπληρωτής Καθηγητής Δημιουργικής Γραφής και Νεοελληνικής Λογοτεχνίας του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και Επιστημονικός Υπεύθυνος του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών «Δημιουργική Γραφή» του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας και του Κοινού Διαπανεπιστημιακού Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών «Δημιουργική Γραφή» (Ε.Α.Π.-Π.Δ.Μ.)   

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού, Δρ Κώστας Χαμπιαούρης, ο οποίος και απηύθυνε χαιρετισμό.  

Ευχαριστώντας τον κ. Υπουργό, η Ελένη Αρτεμίου–Φωτιάδου τόνισε το ενδιαφέρον του κ. Υπουργού για τη συγκεκριμένη ποιητική βραδιά αλλά και για τον πολιτισμό του τόπου γενικότερα.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










1018