Παρουσίαση των βιβλίων του Λ. Γαλάζη, και της Μ. Ροδοσθένους Μπαλάφα


Την Τετάρτη 13 Μαρτίου 2019, ώρα 7.30 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση στην Αίθουσα Eκδηλώσεων του Δημοτικού Μεγάρου Λεμεσού Αρχιεπισκόπου Κυπριανού 23, 3036 Λεμεσός, για την παρουσίαση των βιβλίων: Λεωνίδα Γαλάζη Κείμενα, τρόποι, σημασίες. Θέματα λογοτεχνίας, Αθήνα, Ίαμβος 2018 και Δημιουργική διδασκαλία της λογοτεχνίας: Εισηγήσεις και πρακτικές εφαρμογές (επιμ. Μαρίνα Ροδοσθένους – Μπαλάφα), Αθήνα, Γρηγόρης, 2017.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Εταιρείας Λογοτεχνών Λεμεσού «Βασίλης Μιχαηλίδης» και της Έδρας UNESCO του Πανεπιστημίου Λευκωσίας. Συντονίζει η Νένα Φιλούση.

Χαιρετισμούς θα απευθύνουν ο δρ Κρίστης Χαράκης, Πρόεδρος της Εταιρείας Λογοτεχνών Λεμεσού «Βασίλης Μιχαηλίδης», και ο κ. Χρίστος Χατζηαθανασίου, Διευθυντής Δημοτικής Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού.

Για το βιβλίο Κείμενα, τρόποι, σημασίες. Θέματα λογοτεχνίας θα μιλήσουν η Μαρίνα Ροδοσθένους – Μπαλάφα, Επίκουρη Καθηγήτρια Νεοελληνικής Φιλολογίας στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, και ο Κυριάκος Ιωάννου, Διδάκτωρ Νεοελληνικής Φιλολογίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Για το βιβλίο Δημιουργική διδασκαλία της λογοτεχνίας: Εισηγήσεις και πρακτικές εφαρμογές θα μιλήσει η Άντα Κατσίκη-Γκίβαλου, Ομότιμη Καθηγήτρια Νεοελληνικής Φιλολογίας, Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με αντιφώνηση από τους συγγραφείς. Θα ακολουθήσει δεξίωση.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










560