Παρουσίαση των Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων της Σχολής Επιστημών της Αγωγής Πανεπιστημίου Frederick


Η Σχολή Επιστημών της Αγωγής του Πανεπιστημίου Frederick σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις για την παρουσίαση των πρωτοποριακών της Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων Σπουδών. Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν:

  • στη Λευκωσία,  την Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου 2013, στις 6 μ.μ., στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου (Αίθουσα Τελετών "Τάσσος Παπαδόπουλος").
  • στη Λεμεσό, τη Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2013, στις 6 μ.μ., στις εγκαταστάσεις του Παραρτήματος του Πανεπιστημίου.

Στις εκδηλώσεις θα γίνουν σύντομες παρουσιάσεις των μεταπτυχιακών προγραμμάτων που προσφέρονται από τη Σχολή Επιστημών της Αγωγής. Θα δοθεί επίσης η δυνατότητα σε κάθε ενδιαφερόμενο/η να συζητήσει με το προσωπικό του Πανεπιστημίου θέματα που σχετίζονται με τα προγράμματα αυτά. Τέλος θα επεξηγηθούν και τα προγράμματα υποτροφιών που προσφέρει το Πανεπιστήμιο στους μεταπτυχιακούς του φοιτητές.   

Συγκεκριμένα, θα παρουσιαστούν τα ακόλουθα προγράμματα:

  • Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα (Μάστερ) στην Εκπαίδευση για το Περιβάλλον και την Αειφόρο Ανάπτυξη.
  • Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα (Μάστερ) στις Επιστήμες της Αγωγής: Δυναμικά Περιβάλλοντα Μάθησης.
  • Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα (Μάστερ) στην Αγωγή και Προαγωγή Υγείας (νέο Πρόγραμμα).
  • Εξ Αποστάσεως Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα (Μάστερ) στις Επιστήμες της Αγωγής: Αναλυτικά Προγράμματα και Διδασκαλία - Διατμηματικό Πρόγραμμα της Σχολής Επιστημών της Αγωγής (νέο Πρόγραμμα).
  • Προγράμματα Απόκτησης Διδακτορικού.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με τη Σχολή Επιστημών της Αγωγής και τα προγράμματα που προσφέρει μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Πανεπιστήμιο Frederick στα τηλέφωνα 22394394 (Λευκωσία) και 25730975 (Λεμεσός) ή να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου στη διεύθυνση www.frederick.ac.cy




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










171